Survivor’da önce eleme gerçekleşti, sonra yedek yarışmacılar geldi! İşte son gelişmeler

Survivor Türkiye 2023 yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dünkü bölümünde, hem elenen isim ortaya çıktı hem de yarışa dahil olan yedek isimler belli oldu.

Acun Medya’nın yapımcılığında TV 8 ekranlarından ocak ayı itibariyle buluşmaya başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışması, geçtiğimiz yarışlara göre çok daha hızlı başladı. Yokluk adasına da oldukça erken giriş yapan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında nefesler tutulmuşken; kıran kırana mücadele eden yarışmacılardan biri dün akşam adaya veda etti. Peki, Survivor Türkiye 2023 yarışmasından elenen isim kim oldu?

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dün akşam ekranlara gelen son bölümünde gerçekleşen eleme konseyinde yaşananlar seyircinin dikkatini çekti. Yarışa damga vuran sadece elenen isim olmazken; aynı zamanda Survivor Türkiye 2023 yarışmasına dahil olacak olan yedek isimlerin belli olması da çok konuşuldu. İşte Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümüne yaşananlar…

GİZEM AVCI, DOMİNİK CUMHURİYETİ’NE VEDA ETTİ

Survivor’da önce eleme gerçekleşti, sonra yedek yarışmacılar geldi! İşte son gelişmeler

TV 8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dün ekranlara gelen bölümünde eleme potasına giren isimler; Aziz, Gizem Avcı, Senem ve Tunga SMS yarışı için karşı karşıya geldi. Eleme konseyinin öncesinde iletişim ödülü için parkura çıkan ünlüler ve gönüllülerden yarışı kazanan ünlüler oldu. Sonrasında ise yarışa veda edecek isim açıklandı.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının eleme konseyinde SMS yarışının sonuçlarını yarışmacılar ve seyirciler ile paylaşan isim Acun Ilıcalı oldu. Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye 2023 yarışmasına veda eden ismi Gizem Avcı olarak duyurdu. Öte yandan Survivor 2023 yarışmasına dahil olacak olan yedek yarışmacılar da belli oldu. Bu yarışmacılar ise; Batuhan, Yaman, Merve Yıldırım, Kardeniz ve Yiğit olarak açıklandı.

ACUN ILICALI, BİR AYRILIK SİNYALİ DAHA VERDİ

Öte yandan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde akıllara yarışmaya veda eden Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney’i getiren Acun Ilıcalı’nın açıklamaları oldu. Bir kişinin daha veda edebileceğinin sinyallerini veren Acun Ilıcalı, isme değinmeden şöyle konuştu:

“Zorluklarla ilgili taviz verilmeyecek. Yarın çok büyük bir ihtimalle bir yarışmacımız daha Survivor'dan ayrılacak. Her şeyi barındıranın Survivor olmasını istiyoruz. Yarına bırakmamın sebebi de son bir görüşme yapmak istiyor.”

Survivor’da önce eleme gerçekleşti, sonra yedek yarışmacılar geldi! İşte son gelişmeler ile ilgili etiketler Survivor 2023 TV8 Acun Medya Gizem Avcı Dominik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.