Survivor'da korku dolu anlar!

Survivor 2020'nin 106. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında iki talihsiz olay yaşandı. Oyun sırasında Elif havuzda boynunda sakatlanıyor. Doktor Metin Kuş'un müdahale ettiği Elif, ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Diğer taraftan Nisa 3 metre yüksekliğindeki parkurdan aşağıya düşüyor.

Survivor 2020'nin 13 Haziran Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Ardahan'ın kaptan olduğu mavi takım ile Cemal Can'ın kaptanlığını üstlendiği kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Ancak büyük mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununda Elif ve Nisa herkesi korkutuyor.

SURVIVOR ELİF SAKATLANDI MI?

Survivor 2020 yeni bölümde Elif, dokunulmazlık oyunu sırasında havuzda boynunu çarparak sakatlık geçiriyor. Olaya anında Doktor Metin Kuş müdahale ediyor.

Survivor'da korku dolu anlar!

Sonrasında ise Survivor Elif ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

Survivor'da korku dolu anlar! - Resim : 2

Çeyrek finali garantileyen ilk yarışmacı olan Survivor Elif’in yaşadığı bu sakatlık nedeniyle yarışmaya veda edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

YÜKSEKTEN DÜŞEN NİSA'YA NE OLDU?

Dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda yer alan Nisa, Sercan ile yarıştığı sırada parkurda yüksek bir yerde dengesini kaybetti ve 3 metreden yere düştü.

Yere düşen ve kalkamayan Nisa'yı gören arkadaşları korku içinde yardım isterken, Nisa'nın yanına koştular. Nisa'ya müdahaleyi yine Survivor Doktoru Metin Kuş yaptı.

Arkadaşlarının korku içinde kaldığı, Cemal Can’ın gözyaşlarına boğulduğu bu anlarda Nisa’ya ne olduğu ise merak konusu oldu.

 

 

Survivor'da korku dolu anlar! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Survivor2020 Survivor Elif Survivor Nisa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.