Survivor'da kırmızı alarm! Kim diskalifiye oldu?

Ekranlara fırtına gibi dönen Survivor 2021’de, daha ilk bölümden itibaren birbirinden önemli gelişmeler yaşanıyor. Her sene büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen yarışmada son olarak, kırmızı alarm durumunun olduğu ileri sürüldü. Bu durum bir diskalifiye ya da bir yarışmacının mücadeleye devam edememe ihtimalini gündeme getirdi.

Her sene büyük bir heyecanla takip edilen Survivor yarışmasının yeni sezonu ekranlarda hızlı bir bir başlangıç yaptı. Sosyal medyanın da gündeminde olan yarışmayla ilgili art arda gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Survivor'un yeni bölüm fragmanındaki görüntüler akıllara bir diskalifiye durumu ve bir yarışmacının Survivor’a devam edememe ihtimalini gündeme getirdi. İşte Survivor 2021'de yaşanan yeni gelişmeler...

KONSEYDEKİ AÇIKLAMALAR ŞOK ETKİSİ YARATTI

Yarışmanın yeni bölüm fragmanında, ada konseyinde yapılan bazı konuşmalar Survivor takipçilerinde merak uyandırdı. Adada çok ciddi bir kırmızı alarm durumunun olduğu söylenen fragmanda, Acun Ilıcalı'nın “Senin Survivor’a devam edememe ihtimalin var” sözleri herkeste şok etkisi yarattı. Bu sözlerin ardından yarışmacıların da şaşırdığı ve gözyaşı döktüğü gözlendi. Peki, Survivor’da adaya kim veda edecek?

OYUNCU CEMAL HÜNAL DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Fragmanda yer alan bu konuşmaların ardından oyuncu Cemal Hünal’ın yarışmaya veda edebileceği ihtimalini gündeme getirdi. Geçen bölümde parkurda rahatsızlanan Cemal Hünal’ın adaya veda edeceği ileri sürüldü. Bu açıklamaların Cemal Hünal ile ilgili olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor.

SURVIVOR 2021’DE KİM DİSKALİFİYE OLDU?

“Adaya devam edememe ihtimali olan yarışmacı”nın fragmanda kim olduğu henüz bilinmiyor. Şimdi yarışmanın izleyicisi bu akşam saat 20.00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan bölümde böyle bir gelişmenin yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyor. Yarışmada bir yarışmacı diskalifiye edildiği takdirde adada dengeler tamamen değişebiliyor. Survivor'da yaşanan bu önemli gelişmeler yeni bölümde ortaya çıkacak.

Survivor'da kırmızı alarm! Kim diskalifiye oldu?

CEMAL HÜNAL HAKKINDA

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, ünlüler takımının kadrosunda yer alacağının duyurulduğu ilk günden itibaren yarışmanın iddialı isimleri arasında dikkat çekiyordu. 44 yaşındaki Hünal'ın geçmişi de merak ediliyor. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki sene okuyan ünlü oyuncu ardından İskoçya'daki Gordonstoun International Summer School'da eğitim gördü. Londra'da tasarım eğitimi alan Hünal, sonrasında oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti.

Sinema ve tiyatro eğitimini Ucla Extension, Santa Monica College ve London Film School'da alan Hünal, ABD'de çeşitli kısa filmlerde oynadı. Özellikle Çağan Irmak'ın yönettiği Issız Adam filmindeki rolüyle geniş bir kitle tarafından tanınır hale gelen Hünal büyük bir beğeni kazandı.
Cemal Hünal dizileri arasında; Asi, Kış Masalı, Adanalı, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Tatar Ramazan, Paramparça, Diriliş Ertuğrul ve Tozkoparan bulunuyor. Ünlü oyuncunun rol aldığı filmler arasında ise Ulak, Issız Adam, Peşpeşe, Romantik Komedi, Ayaz, Kaos Örümcek Ağı, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Günce, Kırmızı, Atçalı Kel Mehmet, Sinyaciler ve Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı yer alıyor.

 

 

Survivor'da kırmızı alarm! Kim diskalifiye oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 cemal hünal diskalifiye mi oldu diskalifiye olacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.