Survivor'da kadınlar regl olmuyor mu?

Survivor yarışmasına katılan kadınların regl olup olmadıkları izleyenler tarafından merak edilirken eski yarışmacılardan Aycan Yanaç bu konuda bazı açıklamalarda bulundu. Yanaç Survivor yarışması hakkında bilinmeyenleri yorumladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izlenme rekorları kıran Survivor yarışmasına dair ilginç detayları eski yarışmacılardan Aycan Yanaç cevaplandırdı. Semih Öztürk’ün Youtube kanalına konuk olan Yanaç, Survivor ile ilgili bilinmeyenleri de izleyenlerle paylaştı.

Semih Öztürk, “Survivor'da regl olunduğunda nasıl yarışıyordunuz?” sorusuna Yanaç içtenlikle cevap vererek merak edilenleri yanıtlamış oldu. Yanaç açıklamasında, vitamin ve enerji alamadıkları için regl olamadıklarını ve bir süre sonunda da ayaklarının su topladığını ve ayak bileklerinin şiştiklerinden söz etti.

Survivor'da kadınlar regl olmuyor mu?

Survivor’da izleyenlerin merak ettikleri diğer konular arasında ise tüy sorunu geliyordu. Yanaç bu konuda hakkında da samimi açıklamalarda bulunarak, genelde Survivor’a gitmeden önce kadınların lazer operasyonu geçirdiğini ve bunun sonucunda da kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmadığını söyledi.

Aycan Yanaç Kimdir?

21 Kasım 1988 tarihinde Almanya’nın Nünberg kentinde dünyaya gelen Aycan Yanaç, Türkiye kadın U-19 takımına kabul edildikten sonra bir anda hayatı değişti. Survivor 2020 yarışması ile ünlenen Yanaç, 4 Ağustos 2015'te "UEFA Gelişim Turnuvası" maçı kapsamında Bosna Hersek karşısında ilk maçına çıktı.

Survivor'da kadınlar regl olmuyor mu? ile ilgili etiketler Survivor regl aycan yanaç kadınlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.