Survivor'da isyan bayrakları çekildi!

Sonlara yaklaştıkça gerginliklerin arttığı Survivor'da Ümit Karan ve Mustafa Kemal Kurt ile tartışan Nagihan Karadere "Artık yarışmak istemiyorum" diyerek herkesi şoke etti.

Ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt ve Ümit Karan'ın tavırlarından rahatsız olan Nagihan Karadere, kenara geldi ve bench'te gözyaşlarına hakim olamadı.

NAGİHAN'IN İSYANI PROGRAMA DAMGA VURDU

'Survivor 2018' yarışmasının dün akşam ekranlara gelen bölümüne, gönüllüler takımından Nagihan Karadere'nin isyanı damgasını vurdu.

Survivor'da isyan bayrakları çekildi!

 "ARTIK YARIŞMAK İSTEMİYORUM"

Ümit Karan ve Mustafa Kemal Kurt ile tartışma yaşayan başarılı yarışmacı, "Sanki palyaço oynatıyorlarmış gibi pis pis sırıtıyor. Yeter artık! Sizin eğlenceniz değilim ben. Bu kadar saygısızlık olmaz. Kızıyla ayrı, erkeğiyle ayrı uğraşıyorum. Benimle dalga geçilmesini, beni ezmelerini kaldıramıyorum. Yemin ediyorum zerre kadar zevk almıyorum. Artık yarışmak da istemiyorum" sözleriyle dert yandı.

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Takım arkadaşları, bench'te gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı.

Survivor'da isyan bayrakları çekildi! ile ilgili etiketler Survivor Nagihan isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.