Survivor'da ilk kavga! Yer yerinden oynayacak /VİDEO

Yayınlandığı ilk bölümle izleyicileri ekranlara kilitleyen Survivor bu akşam müthiş bir bölümle ekranlara gelecek. Reyting rekortmeni yarışmanın tanıtımındaki kavga ise izleyenleri meraklandırdı.

İlk bölümüyle reytingleri alt üst eden Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Turabi ve Hakan arasındaki kavga damga vuracak.

YENİ BÖLÜMDE KIYAMET KOPACAK!

Hafta sonu yayınlanan ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayan Survivor 2018'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde kıyamet kopuyor.

Öte yandan önceki bölümde Hakan Hatipoğlu Ünlüler Takımı'ndan Gönüllüler takımına geçiş yapmıştı. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise takımları eşitlemek adına, Gönüllüler Takımı'ndan bir isim de Ünlüler Takımı'na geçiş yapacak.

Survivor'da ilk kavga! Yer yerinden oynayacak /VİDEO ile ilgili etiketler Survivor Hakan Hatipoğlu Kavga video yeni bolüm tanıtım turabi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.