Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu!

Büyük bir heyecanla izlenen Survivor 2021'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Survivor'ın 28 Şubat Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde ise dokunulmazlık heyecanı yaşandı ve haftanın ikinci eleme adayı belli oldu.

Survivor 2021'in son bölümünde ünlüler ve gönüllüler kozlarını paylaştı. Takım oyuncuları, yarışmada bir hafta daha kalabilmek için mücadele verdi. Kaybeden takım ise, oylama ile haftanın ikinci eleme adayını belirledi.

İŞTE DOKUNULMALIĞI KAZANAN TAKIM

Yarışmacıların ellerinde kum torbaları iler parkuru tamamlayarak rakip takımın sepetine atmaya çalıştığı, Survivor yarışmasının klasik bir oyunu oynandı. Erkek yarışmacılar kum torbalarını taşımaya 36 kilodan başlarken, kadın yarışmacılar 18 kilodan başladı. Ne kadar çok kum torbasına rakip takım yarışmacısının sepetine atılırsa sayıyı almak için avantaj elde edilmiş oldu. İkişer kiloluk kum torbaları atıldıkça artan ağırlık karşısında yarışmacılar zorlanmaya başladı.

Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu!

Oyunda 2-0 geriden gelen ünlüler, skoru 6-2'ye yükseltmeyi başardı. Oyunun ikinci turunda ise atıcılığı hem erkek hem de kadın yarışmacılar yaptı. İlk turdaki başarılarını bu turda da devam ettiren ünlüler takımı 10'a 6 skorla dokunulmazlığı kazandı.

HAFTANIN 2. ELEME ADAYI OLDU

Survivor Türkiye’de dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı için ada konseyi toplandı.

Önce SMS halk oylaması yapıldı, sonrasında gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yapılan oylama ile bir eleme adayı çıkarıldı. Konseyde ismi yazılanlar Dora, Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu. Bu isimler arasında adı en çok yazılan Aleyna Çalışkan, Survivor'da haftanın 2. eleme adayı oldu.

Survivor'da takımı tarafından eleme potasına gönderilen Aleyna Çalışkan, "Üzüldüm, şu an ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha çok erken olduğunu düşünüyorum, burası benim büyük hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirmeye gelmiştim" ifadelerini kullandı.

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler olmuştu. Ada konseyindeki oylamada ünlüler takımının eleme adayı ise oyuncu Öykü Çelik olmuştu.

 

 

 

Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor survivor 2021 eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.