Survivor'da herkesi ağlatan anlar! Acun'dan duygusal sözler...

Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan Ceyhun Uzun, ödül oyununda kazandığı oyunu kaybettiği kızına adadı. Sahaya eliyle kalk işareti çizen Ceyhun kızının adını da yazdı. Ceyhun'un hareketi yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. Acun Ilıcalı da duygusal anlar yaşadı. İngiltere'de polis memurluğu yapan Ceyhun, geçtiğimiz yıllarda kızını kaybetmişti. Ceyhun yaşadıklarını Survivor'da anlattı.

Survivor 2020'in 2. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları bu defa yemek ödüllü oyunda karşı karşıya geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabet halinde olduğu yarışmanın son bölümünde duygusal anlar yaşandı.

SURVIVOR CEYHUN KAZANDIĞI OYUNU KIZINA ADADI

Gönüllüler takımında yer alan Ceyhun Uzun, eski milli futbolcu Sercan'a karşı yarıştığı oyunu kazanmayı başardı. Ceyhun oyunu kaybettiği kızına adadı ve sahaya kalp işaretiyle kızının ismi yazdı. Hem ünlüler hem de gönüller takımını ağlayan Ceyhun Uzun seyircileri de yasa boğdu. Ceyhun Uzun 2016 yılında kızını kanser nedeniyle kaybetmişti.

C1

ACUN ILICALI'DAN DUYGUSAL SÖZLER

Yarışmacılar gözyaşlarını tutamazken, Acun Ilıcalı da duygusal anlar yaşadı.Ilıcalı 'Burada çok oyun sundum ama Ceyhun'un kazanması kadar beni etkileyen nadir mücadele olmuştur. Ceyhun'un kazanması bize babalık duygusunu sonuna kadar yaşatması beni çok etkiledi. Kendisinin ne kadar iyi insan olduğunu gördüğümüz ilk anda anladık. Bugün hala kalbi kızı için gümbür gümbür atan bir baba. Seni burada gördüğüm için çok mutluyum. İyi ki tanıştık" dedi.

C2

SURVIVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?

Uluslararası alanda maraton koşan Ceyhun Uzun, İngiltere'de 28 yıl boyunca polis memurluğu yaptı. Kızını kanser dolayısıyla kaybeden ve kendisini kanserle mücadeleye veren Ceyhun Uzun'un İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var. İngiltere'de çok sayıda rekora imza atan ve ödüller alan Ceyhun Uzun, Prens William ve Prens Harry’nin Kensington Sarayı'na da davet edildi. Ceyhun Uzun başarıları nedeniyle İngiltere'de yılın polisi de seçildi.

İlk bölümde hayat hikayesini anlatan Ceyhun Uzun şu ifadelere yer vermişti:
“Dört yaşındayken annem-babam ayrıldı. Ben ve kardeşimi baba aldı, İngiltere’ye yerleştik. 19 yaşında polisliğe müracaat ettim ve kazandım. 1988’le eşimle tanıştım Kuzey Kıbrıs’ta, 1990’da evlendik, 1995’te kızımız doğdu Tanyeli. Çok süper bir çocuktu, mutluyduk, çok bir şey istemezdik hayattan.

Survivor'da herkesi ağlatan anlar! Acun'dan duygusal sözler... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Survivor Ceyhun survivor 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.