Survivor'da Hamilelik Şoku! Birleşme Partisinde Doktor Hamilelik Testi İsteyince Skandal Patladı

Survivor'da yaşanan hamilelik skandalı şok etkisi yarattı. Romanya ile düzenlenen birleşme partisi öncesinde Survivor Yunanistan’daki yarışmacılardan Marialena Roumelioti ile Sakis Katsoulis'in iki eski sevgili oldukları ve Roumelioti'nin hamile olduğu iddia edildi.

Survivor’da hamilelik skandalı baş gösterdi. TV8 ekranlarının en çok izlenen fenomen yarışma programlarından Survivor’da yaşanan hamilelik şoku Acun Ilıcalı’yı da harekete geçerdi. Birleşme partisi öncesinde yaşanan şokla beraber doktorun acilen hamilelik testi istediği belirtildi.

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor’da skandallar bitmek bilmiyor. Yarışmacılar arasında yaşanan kaos sonrasında birleşme partisinin hemen öncesinde gelen şok bir hamilelik haber hem adadaki isimleri hem de ekran başındakileri derinden sarsıyor. Survivor’da Yunanistan ve Romanya takımlarının birleşme haftası öncesinde yaşanan bu hamilelik skandalı sosyal medyada da geniş yer buluyor.

Survivor'da Hamilelik Şoku! Birleşme Partisinde Doktor Hamilelik Testi İsteyince Skandal Patladı

Survivor’da Yunanistan ve Romanya takımlarının birleşmesi öncesinde yaşanan hamilelik skandalı Acun Ilıcalı’yı bile oldukça şaşırtırken yarışmacılardan ikisinin sevgili olduğunun ortaya çıkması şok etkisi yarattı. Bunun ötesinde hamilelik skandalı patlak verince adada bulunan doktor hemen bir hamilelik testi yapılmasını istedi.

Survivor'da Hamilelik Skandalı Şoku

Survivor Yunanistan’dan gelen hamilelik skandalı herkesi şoke ederken bu yaşanan olay sosyal medyayı da karıştırdı. Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis adlı iki yarışmacının eskiden sevgili oldukları ortaya çıkınca bu olay izleyenleri de etkilemiş ve romantik anlar yaşanmıştı. Ancak ilerleyen zaman diliminde Marialena'nın yüzü gözü şişmeye başlayınca doktor hemen hamilelik testi istedi.

Survivor'da Hamilelik Şoku! Birleşme Partisinde Doktor Hamilelik Testi İsteyince Skandal Patladı - Resim : 2

Hamilelik testi negatif çıkan Marialena'nın mutluluğu objektiflere yansırken birlikte olduğu erkek arkadaşı Katsoulis’de sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'da Hamilelik Şoku! Birleşme Partisinde Doktor Hamilelik Testi İsteyince Skandal Patladı ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.