Survivor'da Ertem Şener sürprizi

Tv8 ekranlarında yayınlanan popüler yarışma programı Survivor'da, birleşme partisi için bir futbol maçı düzenlendi. Söz konusu maça ise spiker Ertem Şener ile eski futbolcu Ümit Karan sürprizi damga vurdu.

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler birleşme partisi futbol müsabakasında Ertem Şener ve Ümit Karan sürprizi sosyal medyada gündem oldu.

ŞENER ANLATTI, KARAN YORUMLADI

Ekranlarda sevilerek takip edilen Survivor 2020’de birleşme partisi gerekçesiyle futbol derbi müsabakası oynandı.

Futbol mücadelesini ünlü spor sunucusu Ertem Şener anlattı. Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu Ümit Karan ise maçı yorumladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Şampiyonlar Ligi'nin Star TV'de yayınlandığı dönemde uzun süre maçları anlatan ve birçok kesim tarafından da oldukça beğenilen Ertem Şener'in yeniden maç anlatması, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı. Geçmiş yıllardaki ilginç bilgilerle süslenen anlatımları hatırlatan Twitter kullancıları, o günlere özgü espriler yaparak Şener'i gündemin ilk sıralarına oturttu.

Survivor'da Ertem Şener sürprizi

Survivor'da Ertem Şener sürprizi - Resim : 2

DOMİNİK'E GİTTİLER Mİ?

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yurt dışına yapılan tüm uçuşlar askıya alındı. Söz konusu görüntüler İstanbul'daki stüdyodan montajlandı.

 

 

Survivor'da Ertem Şener sürprizi ile ilgili etiketler Ertem Şener Ümit Karan Koronavirüs Korona Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.