Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yayınlanan son bölümünde market ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Market oyununda Gönüllüler takımı başarı sağladı. Öte yandan dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bir eleme adayı çıkardı. Son yayınlan Survivor fragmanı ise yarışmadaki bazı oyuncular konusunda merak uyandırdı.

Survivor 2021'de 30 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümündedokunulmazlık oyunu oynandı. Programın sunuculuğunu yapan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunları ile ilgili yeni bir kuralın uygulamaya konulacağını belirtti. 

Survivor 2021'de Gönüllüler dokunulmazlık oyununda bir türlü istikrarı sağlayamadı. Market oyunu boyunca birlikte yarıştığı arkadaşlarını taşıma zorunda kalan yarışmacılar oldukça güçlük çekti. Dokunulmazlık oyununda ise çamurlu ve zorlu parkurun sonunda puzzle tamamlayarak atışı gerçekleştirmek gerekiyor. Bu mücadelenin sonunda ise yüzü gülen takım ünlüler oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, konseyde eleme potasına bir isim gönderdi.

Ilıcalı, "Dokunulmazlık oyunları ile ilgili yeni bir değişiklik geldi. İkinci dokunulmazlıklarda avantaj sahibi olmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Avantaj oyunu ikinci dokunulmazlıktan önce oynanacak o oyunu kazanan takım seçme hakkında sahip olacak" ifadelerini kullandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Gönüllülerin çıkardığı eleme adayı Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada, "Bekliyordum zaten, çok şaşıracağım bir şey değildi. Diyecek bir şeyim yok. Herkesin kararına saygı duyuyorum ama pes etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI KORKUTTU

Gönüllüler takımında yeni bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Doktor Metin Kuş Gönüllüler takımının yanına gelerek bir bilgi veriyor.

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Metin Kuş'un, "Dünkü filminde sonucu geldi. Net ama net olarak bir sürü arkadaşımla konsülte ettim" açıklamasından sonra Gönüllüler takımında bazı yarışmacılar gözyaşlarını tutamıyor.

Yaşanan bu durum sonrası akıllara Gönüllüler takımında yarışan Emin'in sakatlığı ve bu duruma bağlı olarak yarışmaya devam edemeyecek mi sorusu geliyor.

 

Survivor'da eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor2021 fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.