Survivor'da dün kim kazandı? 24 Mayıs futbol maçını ve anlat bakalım oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün kim kazandı? TV8 televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor hızla devam ediyor. Yarışmada dün neler yaşandığı ve hangi takımın kazandığı en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Survivor'da dün akşam Acun Medya ile yarışmacılar futbol maçında bir araya geldi. Kazanan takım açıklandı. Peki, Survivor'da dün kim kazandı? 24 Mayıs futbol maçını ve anlat bakalım oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde..

Survivor'da dün kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor hızla devam ediyor. Dün akşam Survivor'da Acun Medya ekibi ile Survivor yarışmacıları futbol maçı oynadı sonrasında programa bağlanan ünlüler ile anlat bakalım yarışması yapıldı. Çoğu kişi anlat bakalımı ve futbol maçını kimin kazandığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Survivor'da dün kim kazandı? 24 Mayıs futbol maçını ve anlat bakalım oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Survivor 87. yeni bölüm fragmanı

SURVİVOR'DA DÜN KİM KAZANDI?

Survivor futbol maçı nefesleri kesti. Acun Ilıcalı'nın ekibi ile ünlüler takımı ve gönüllüler takımında oluşan karma takım karşı karşıya geldi.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım’ın kaptanlığını yaptığı Survivor takımında Aycan, Berkan,Yasin ve Ardahan gibi isimler yer alırken, Acun Ilıcalı'nın kaptanlığını yaptığı Acun Medya takımında ise İrem Kanan, Esat Yontunç gibi isimler yer aldı.

İki ekip Survivor’da birleşme partisinde karşı karşıya gelmişti, Acun Medya 10-9 kazanmıştı.

Bu maçın rövanşında Survivor yarışmacıları ile Acun Medya ekibi arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Heyecan dolu maçı kazanan 13-10'luk skorla Acun Medya ekibi oldu.
Kazanan takım ve destekleyenler, ton balıklı makarna ödülünün sahibi oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu kazanan partnerler belli oldu. Cemal Can ve Ezgi Mola ikilisi 13 tane kelimeyi bilerek oyunu kazandı.

24 Mayıs Survivor Ünlüler Takımı Anlat Bakalım Eşleşmeleri

Sercan Yıldırım-Burak Yılmaz

Yunus Emre Özden-Bülent Serttaş

Aycan Yanaç-Emre Belözoğlu

Elif Gören-Murat Dalkılıç

24 Mayıs 2020 Survivor Gönüllüler Takımı Anlat Bakalım Eşleşmeleri

Barış Murat Yağcı-Cedi Osman

Nisa Bölükbaşı-Enis Arıkan

Cemal Can Canseven-Ezgi Mola

Berkan Karabulut-Gupse Özay

Yasin Obuz-Hadise

Ardahan Uzkanbaş-Sarp Apak

Evrim Keklik-Yılmaz Morgül

 

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.