Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim? 25 Mart Survivor All Star'da kim gitti?

Survivor All Star'da bugün yeni bir dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Günün sonunda ada konseyinde eleme adayı belirlenmesi bekleniyor. Yayına giren Survivor All Star 59. bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmaya veda etmek zorunda kalan bir yarışmacıyı açıklayacak. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim, yarışmaya kim veda etti?

Survivor All Star'da birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunun heyecanı yaşanıyor. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı Survivor All Star'da beklenmedik olaylar yaşanıyor. Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar büyük bir mücadele verirken ada konseyinde yeni bir eleme adayı belirlendi. Aynı zamanda yarışmaya veda etmek zorunda kalan bir yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı bir açıklama yapacak. işte Survivor All Star'da kim elendi, dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'A KİM VEDA EDİYOR?

Haftanın ilk konseyinde ise Acun Ilıcalı bir yarışmacının Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim" 25 Mart Survivor All Star'da kim elendi, yarışmaya kim veda etti"

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bugün haftanın ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken, konseyde eleme adayı olacak isim de herkes tarafından merak ediliyor.

Bugün oynanacak dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bu akşam ada konseyinde bir eleme adayı belirleyecek.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2022 All Star'da'da haftanın ilk ada konseyinde ilk eleme adayı belirlenecek.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim? 25 Mart Survivor All Star'da kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor kim kazandı dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.