Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2 Nisan Survivor yokluk adasına kim gitti?

Srvivor All Star yarışması 2 Nisan Cumartesi gününde yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de nefes kesen mücadelenin ardından düzenlenen ada konseyinde bir isim daha yokluk adasına gönderilmek üzere eleme potasına ismi yazıldı.

Survivor'da bu hafta kim elenecek, dokunulmazlığı hangi takım kazandı, yokluk adasınad hangi eleme adayları var? Detaylar haberimizde. Kaybeden takım arasından seçilen eleme adayları yokluk adasında zorlu bir süreç bekliyor olacak. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

1 NİSAN CUMA

Survivor'da 1 Nisan Cuma akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

2 NİSAN CUMARTESİ

Survivor All Star yarışma programının 2 Nisan Cumartesi ekrana gelen haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ... takımı kazandı.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu" 2 Nisan Survivor'da bu hafta yokluk adasına kim gitti"

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

1 NİSAN CUMA

Survivor'da 1 Nisan Cuma akşamı eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Ardahan oldu.

2 NİSAN CUMARTESİ

Survivor All Star 2 Nisan Cumartesi akşamı yayına giren son bölümünde eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim ... oldu.

YENİ FORMAT YOKLUK ADASI!

Sürgün adasının sona ermesinin ardından Survivor'da artık eleme adayları yokluk adasına gidecek. Belirlenecek olan adaylar kimseyle iletişim kurmadan 24 saat boyunca yokluk adasında kalacak.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2 Nisan Survivor yokluk adasına kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı yokluk adası
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.