Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor hızla devam ediyor. Dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı ve yarışmacılar birbiri ile kıyasıya yarıştı, kazanan takım belli oldu. Birçok kişi hangi takımın kazandığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? V8 televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor hızla devam ediyor. Yarışmada dün neler yaşandığı ve hangi takımın kazandığı en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. 2 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelen bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Survivor eleme adayını belirleyerek bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde...

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'un ekranlara gelen 64. bölümünde, Ünlüler Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için sıkı mücadele verdi. Her iki takım da dokunulmazlığı kazanıp akşama yapılacak ada konseyini rahat geçirmek isterken eleme adayı çıkarmamak için parkurda ter döktü.

Ersin'in atışlardaki başarısı ise Survivor dokunulmazlık oyununa heyecan kattı. Oynanan oyun sonunda Survivor dokunulmazlık oyununu 10-8 skorla kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Gönüllüler takımında yarışmacılar kimin ismini yazdı? sorusu gecenin sonunda belli oldu. Yapılan oylama sonunda Survivor 2 Mayıs eleme adayı Berkan oldu.

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.