Survivor'da büyük kavga! Ortalık karıştı...

İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın 73. bölüm fragmanı nefes kesti. Bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanında ödül oyunu sırasında Hilmicem, Mustafa ve Murat arasında gerilim tırmanıyor.

Survivor 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler'de Turabi krizi devam ediyor. Turabi'nin tek başına takılması Ümit Karan'ı rahatsız ederken birçok yarışmacı da Karan'a destek veriyor. Turabi ise kendine haksızlık edildiğini diğer yarışmacıların da bölünmüş olduğunu söylüyor.

 HİLMİCEM DELİYE DÖNDÜ!

Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler, ödül oyununa çıkıyor. Yarışmacılar ödülü görünce adeta kendinden geçiyorlar. Bu sırada yarışma esnasında büyük bir gerilim yaşanıyor. Mustafa'nın argo sözü Hilmicem'i deliye döndürüyor. İkili karşı karşıya gelirken diğer yarışmacıların araya girmesiyle birlikte ortalık yatışırken yeni bir kıvılcım dalgası da bu sefer Murat Ceylan ile Mustafa'yı karşı karşıya getiriyor.

Survivor'da büyük kavga! Ortalık karıştı... ile ilgili etiketler Survivor Kavga Ümit Karan hilmicem murat 73. bölüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.