Survivor'da bu kez onlar yarışacak!

Sevilen yarışma programı Survivor'ın 12 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 69. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Survivor yeni bölümde birleşme haftasının ilk gününde prodüksiyon ile yarışmacılar arasında eğlenceli yarışmalar yer alacak.

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı büyük sürprizlerin yer alacağı birleşme haftasını başlattı. Survivor'da birleşmeden önceki son ödül oyununun ardından yarışmacılar, şarkı yarışması provaları için Tarık Sezer Orkestrası'yla çalışmaya başladı.

 Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümde ise, Gönüllüler ve Ünlüler'in erkeklerinden oluşan karma takım, Acun Medya prodüksiyon ekibiyle geleneksel hale gelen futbol maçına çıkacak. Ümit Karan ve Acun Ilıcalı'nın golleriyle şov yaptığı maçı, yarışmacılar kazanırsa sürpriz bir hediyeye kavuşacak.

METİN KUŞ ANLAT BAKALIM'DA ŞOV YAPACAK!
Survivor yeni bölümde Anlat Bakalım'da bu defa Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı, doktor Metin Kuş, Esat Yontunç ve Oğulcan Engin'den oluşan prodüksiyon ekibi, yarışmacılarla karşı karşıya gelecek. Her zaman sakatlanan yarışmacılara müdahaleleriyle ekranda yer alan Survivor doktoru Metin Kuş ise ilk defa farklı bir yönüyle seyirci karşısında olacak.

Survivor'da bu kez onlar yarışacak! ile ilgili etiketler Survivor Şeyma Subaşı yeni bolüm 69. bölüm acun esat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.