Survivor'da Anıl neden ağladı? Gözyaşlarına boğuldu!

Survivor dün akşam yayınlanan bölümde Gönüllüler takımı iletişim ödülünü kazandılar. Oyunu kazanan Gönüllüler takımı yakınları ile mesajlarşma fırsatı buldu. Anıl'ın ağlaması ekranlara damga vurdu. Peki Survivor'da Anıl neden ağladı?

Her bölümü ekranlara damga vuran yarışma Survivor dün akşam yayınlanan bölümde uzun süredir oyun kazanamayan Gönüllüler için yeni bir gelişme oldu. Gönüllüler takımı iletişim ödülünü kazanan taraf oldu. Oyun sonrasında yakınları ile mesajlaşan Gönüllüler takımı yarışmacıları mesajlaşırken duygusal anlar yaşattı. Anıl'ın ağlaması ise seyircileri etkiledi. Herkes tarafından araştırılmaya başladı. Peki Survivor'da 2018 Anıl neden ağladı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Survivor'da İletişim ödülünü kazan Gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl annesi ile iletişime geçince duygusal anlar yaşadı.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?
Survıvor 2018 Gönüllüler takımı yarışmacısı Anıl Berk Baki 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nde öğrenimini tamamladıktan sonra ise, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nde mezun olmuştur.
 
Anıl Berk Baki, hobi olarak ilgilendiği yelken sporunu daha sonra ise profesyonel alana taşıyarak, Milli sporculuğa kadar yükselmiştir.Crossfit antrenrölüğü de yapan Baki, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilenmektedir. Aslen Trabzonludur.Anıl Berk Baki'nin Survivor'daki sloganı; "Sadece çıkar yarışırım! Galibiyet arkamdan gelir.." şeklindedir.
 
SURVIVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN
Türkiye - Yunanistan. Türkiye'de Show TV, ve Yunanistan'da Megas TV'de yayınlanan yarışma programı. Survivor Türkiye'nin devamı. Sunucu Acun Ilıcalı. Dış ses (voice over) Alp Buğdaycı'dır.
 
Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır. Fakat Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eşi ise yaralı olarak kurtuldu.
 
SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.[2]Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.
 
Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.
 
KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau
 
Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama
 
Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama
 
Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler
 
Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti
 
Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti
 
Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama
 
Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti
 
Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti
 
Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti
 
Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti
 
SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER
Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.
 
Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.
 
Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.
 
Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.
 
Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.
 
Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.
 
Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.
 
SURVIVOR TÜRKİYE
Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

 

Survivor'da Anıl neden ağladı? Gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler Survivor 2018 anıl neden ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.