Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Sağ Kolu, Yarışmacı İle Aşk Yaşadı İddiası Adaya Bomba Gibi Düştü!

Ekranların en çok izlenen yarışma programları arasında yerini koruyan Survivor’da her sezon yeni yarışmacılar katılarak birinci olmak için performans sergilerler. Yarışmaların yanında, Survivor adasında yarışan pek çok yarışmacı arasında aşk dedikodularının da yaşandığı görülür. Acun Ilıcalı ile samimi olan ve geçen sezonlarda yarışan bir yarışmacı hakkında aşk dedikoduları yer aldı.

Ekranların en çok izlenen yarışma programları arasında yerini koruyan Survivor’da her sezon yeni yarışmacılar katılarak birinci olmak için performans sergilerler.  Yarışmaların yanında, Survivor adasında yarışan pek çok yarışmacı arasında aşk dedikodularının da yaşandığı görülür. Acun Ilıcalı ile samimi olan ve geçen sezonlarda yarışan bir yarışmacı hakkında aşk dedikoduları yer aldı.

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Sağ Kolu, Yarışmacı İle Aşk Yaşadı İddiası Adaya Bomba Gibi Düştü!

Performansı ve dış görünüşü ile pek kişi tarafından beğenilen Mert Öcal oldukça geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Survivor yarışmasında bulunduğu zaman diliminde ismi aynı sezonda yarıştığı Evrim Keklik ile sık bir biçimde anıldı. Hareketleri ve tavırları ile oldukça uyumlu olan ikiliyi sosyal medyada da çok fazla kişi yakıştırmış durumdaydı.

Aşk İddialarında Yer Alan Kişinin İsmi

İddiaların gündemde yer alması üzerine Evrim Keklik, Mert Öcal ile arkadaşlık dışında herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını ve kendisinin istediği kişiler ile görüşmekte özgür olduğunu belirtmişti. Evrim Keklik ile Mert Öcal’ı yakıştıran hayranlar ise bu mesaj karşısında üzüntülerini dile getirmişlerdi.

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Sağ Kolu, Yarışmacı İle Aşk Yaşadı İddiası Adaya Bomba Gibi Düştü! - Resim : 2

Daha sonra Survivor yarışmasından fazla zaman geçmeden ayrılan farklı bir yarışmacı ile Mert Öcal’ın ismi anılmaya başladı. Sena Özdemir ile Mert Öcal’ın mutlu bir beraberlik yaşadıkları iddiası ortalarda dolaşmış durumdadır. Lisanslı bir sporcu olan Sena Özdemir Survivor Gönüllüler takımında yer aldı.

Sena Özdemir ve Mert Öcal Kimdir?

2001 yılında İzmir’de doğan Sena Özdemir’in annesi Bulgaristan göçmeni, babası ise Balıkesirlidir. Yaklaşık on yaşından itibaren spor ile ilgilenen Sena Özdemir, evinde pek çok Türkiye derecesi yer almaktadır. Liseler arasında yapılan bir bayrak yarışında dünya üçüncülüğü vardır. Oldukça başarılı bir sporcu olan Sena Özdemir şu anda Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ikinci sınıfta eğitimine devam etmektedir. Mert Öcal ise 29 Eylül 1982 İstanbul doğumludur.

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Sağ Kolu, Yarışmacı İle Aşk Yaşadı İddiası Adaya Bomba Gibi Düştü! - Resim : 3

Katıldığı yarışmalarda başarılar elde eden Mert Öcal pek çok dizide farklı rollerde yer aldı. En son Arka Sokaklar dizinde oynadığı karakter ile birtakım izleyicini ilgisini çeken Mert Öcal, Survivor yarışmasına katıldıktan sonra hayranlarının sayısını önemli oranlarda artırdı. Survivor’da performansı ile pek çok kişinin takip ettiği bir isim haline geldi.

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Sağ Kolu, Yarışmacı İle Aşk Yaşadı İddiası Adaya Bomba Gibi Düştü! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı acun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.