Survivor'a katılacak yedek yarışmacılar belli oluyor! Peki, herkesin merak ettiği Survivor Yiğit İnandı kimdir?

Survivor yeni sezonunda heyecan dozu giderek artıyor. Survivor’a yedek yarışmacılar arasından dahil olacak isimler belli olmaya başladı. Peki, yarışmaya katılacak Yiğit İnandı kimdir? İşte merak edilen o isim…

Yeni sezonda yeni formatıyla TV 8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor 2023’te heyecan giderek artıyor. SMS oylaması sonucunda ana kadroya yedekler arasından seçilen Yiğit İnandı ise günün en çok merak edilen isimleri arasında yer aldı.

Rekabetin her geçen gün arttığı yarışmada yedek kadrodan ana kadroya geçme hakkı kazanan yeni isimler ise dikkat çekiyor. Survivor yedeklerinden seçilen isimlerden biri olan Yiğit İnandı’nın hayatı ise merak konusu oldu.

SURVİVOR YİĞİT İNANDI KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor'a katılacak yedek yarışmacılar belli oluyor! Peki, herkesin merak ettiği Survivor Yiğit İnandı kimdir?

Survivor yarışmasına yedek kadrodan ana kadroya geçme hakkı kazanana Yiğit İnandı İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan Yiğit İnandı, 10 yaşında ailesinin yanına ABD’ye gitmiştir. New York ve Florida’da bir süre hayatını sürdüren Yiğit İnandı, Youtube ve Instagram paylaşımları ile dikkat çekmiştir.

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Yiğit İnandı, bir dönem profesyonel olarak futbol da oynamıştır. Sporla yakından ilgilenen Yiğit İnandı’nın SMS oyları sonucu yedek kadrodan Survivor ana kadrosuna dahil olmasının ardından yarışmada nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. Instagram’da ‘’turkeet’’ kullanıcı adıyla aktif olarak paylaşımlarda bulunan Yiğit İnandı, son dönemde en çok merak edilen Survivor yarışmacıları arasında yerini aldı.

SURVİVOR SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da ödül oyunu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yedek kadrodan yarışmaya dahil olan isimlerin yanı sıra takımlar arasında mücadeleler de yakından takip ediliyor. 1 Şubat akşamında eleme gecesinde eleme konseyinin ardından son elenen yarışmacı da belli oldu. Konsey gecesi SMS oylaması ile Gizem Avcı adaya veda eden isim oldu.

Önceki akşam ekrana gelen son bölümünde ise ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. 3 – 1’lik skorla ödül oyunun kazanan Gönüllüler takımı erzak yardımı aldı. Survivor yeni sezon heyecanı ise tüm hızıyla devam ediyor.

Survivor'a katılacak yedek yarışmacılar belli oluyor! Peki, herkesin merak ettiği Survivor Yiğit İnandı kimdir? ile ilgili etiketler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.