Survivor Yunus Emre Özden Parkura Döner Dönmez Batuhan'a Çattı! Ameliyat Reis Hızlı Başladı!

Survivor Yunus Emre Özden dönüşüyle heyecanı getirdi. tv8'de mücadelenin devam ettiği Survivor 2022'ye Ameliyat Reis lakaplı Yunus Emre Özden'in dönüşü damga vurdu. Parkurda yarışma esnasında Batuhan'la tartıştı.

Survivor All Star 2022'de mücadele devam ediyor. Yedek yarışmacılar Nisa Bölükbaşı, Parviz Abdullayev, Ayşıl Özaslan ve Yunus Emre Özden'in kadroya katılmasıyla heyecan iyice arttı.

Dokunulmazlık Oyununun oynandığı 22 Ocak 2022 Cumartesi akşamı karşı karşıya gelen Survivor Yunus Emre Özden ve Batuhan Karacakaya arasında gerginlik yaşandı.

AMELİYAT REİS GERİ DÖNDÜ!

Sosyal medyada Ameliyat Reis lakabıyla bilinen Yunus Emre Özden'in dönüşü Gönüllüler takımına doping etkisi yaptı. Kazandığı puanlarla daha ilk gününden başarılı performans gösteren Survivor Yunus Emre, oyun esnasında Survivor Batuhan ile tartıştı.

Yaşın Kaç Senin!

Yunus Emre Özden'in Batuhan'a, "Yaşın kaç senin" çıkışıyla başlayan tartışma büyüdü. Batuhan Karacakaya'nın, "Boş yapma" cevabını verdiği Özden çıldırdı.

Mücadeleyi Survivor Yunus Emre Özden'in kazanmasıyla ipler daha da gerildi. Son olarak mücadeleyi kazanan Survivor Yunus, "Boşları buradan alın" diye bağırarak galibiyet sevincini kutladı.

Survivor Yunus Emre Özden Parkura Döner Dönmez Batuhan'a Çattı! Ameliyat Reis Hızlı Başladı! ile ilgili etiketler Survivor Yunus Emre Özden batuhan Survivor Batuhan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.