Survivor Yunanistan yarışmacıları ve sunucusu... / VİDEO

Survivor Yunanistan yarışmacıları Survivor 2017'de Türk-Yunan yarışmacıların karşı karşıya geldi. İkinci tur ise bugün gerçekleştirilecek. Peki, Survivor Yunanistan yarışmacılar kimler? İşte, 10 kişiden oluşan Survivor Yunanistan yarışmacıları...

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölmünde Türk ve Yunan Survivor yarışmacıları karşı karşıya geldi. Böylece Yunan yarışmacıları ülkemizde de tanıtılmış oldu. İşte, 10 kişilik Survivor Yunanistan yarışmacıları ve hayatları!

ÜNLÜLER YARIŞMACISI

George Angelopoulos

George Angelopoulos, 34 yaşında ve Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan ünlüler yarışmacısı, kick boks ile ilgileniyor. Kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlayan George, etkili ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor.

Evridiki Valavani

Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani, Yunanistan Survivor'ının en dikkat çeken yarışmacılarıa arasında yer alıyor. Sınırlarını test etmek istediğini söyleyen Evridiki Valavani, SKY Spor kanalında spor muhabiri olarakta görev alıyor.

fasfdsda
39 yaşında Bo, Almanya’da doğdu. Kendi ülkesinde ünlü bir rapçi olan Bo, jimnastik ağırlıkları ve kick boks ile ilgileniyor.

Yorgos Chraniotis

Yunanistan'ın tanınan yüzlerinden birisi olan 39 yaşındaki Yorgos Chraniotis oyunculuk yapmaktadır. Birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 1995 yılından beri tiyatro ile ilgilenmektedir.

Konstantinos Kokkinakis

Konstantinos Kokkinakis, 42 yaşında. Survivor gibi fırsatların insanların hayatına bir kez çıkabileceğini düşünen ünlüler yarışmacısı, jimnastik akademisinden mezun.

asfasdfasfa

FİGHTERS YARIŞMACILARI

Giannis Spaliaras

Spaliaras,Survivor Yunanistan’ın en popüler isimlerinden biri. Modelliğin yanı sıra oyunculuk deneyimi de bulunan Spaliaras, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla Sportmen kimliğini de gözler önüne seriyor.

Costas Anagnostopoulos

34 yaşındaki George Costas Anagnostopoulos, Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan George, kick boks ile ilgileniyor. Fiziğine fazlasıyla güvenen Fighters yarışmacısı, kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlıyor.

Sarah Eskenazi

Survivor Yunanistan’ın Fighters yarışmacısı Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor.

Costas Anagnostopoulos

Constantine Anagnostopoulos, 32 yaşında ve Atina'da yaşıyor. Daha önce Somali'de Korsanlık karşı paralı asker olarak çalışan Costas, kendisini sorumluluk sahibi, pratik ve maceracı olarak tanımlıyor.

Constantine Vassalos

Constantine Vassalos 27 yaşında ve Atina'da yaşıyor. Kişisel antrenör ve cankurtaran olan yarışmacı, vücut geliştirme, basketbol ve futbol ile ilgileniyor.

Sarah Eskenazi

Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor.

Marios Loannides

Marios Loannides, 30 yaşında. Dalış eğitmenliğinin yanı sıra modellik yapan başarılı yarışmacı, özellikle yüzme ve bisiklet sporuyla yakından ilgileniyor.

fasdafsda
SURVİVOR YUNANİSTAN'IN SUNUCUSU SAKİS TANİMANİDİS KİMDİR?

Survivor Yunanistan yarışmacısının sunucusu Sakis Tanimanidis, dün gerçekleşen yarışmanın ardından izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Sakis Tanimanidis kimdir, kaç yaşındadır? İşte Survivor, Yunanistan yarışmasının sunucusu Sakis Tanimanidis hakkında bilgiler


Sakis Tanimanidis, 30 Nisan 1981'de Selanik'te dünyaya geldi. 36 yaşındaki Sakis Tanimanidis TV sunuculuğunun yanı sıra bazı programların yapımcılığını üstlenmiş bir isim. Üniversite Öğrenimini Amerika'da gerçekleştiren Sakis Tanimanidis, Yunanistan'da kendi yapım şirketini kurdu. Dünyadaki 40'tan fazla ülkeyi gezdi ve buradaki deneyimlerini işlerinde de kullandı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile anlaşarak Survivor Yunanistan projesine adım attı.

asdfasfasfas

SURVİVOR 2017'DE TÜRK- YUNAN YARIŞMASININ İLK TURU NEFES KESTİ!

Survivor 2017'de Türk-Yunan yarışmasının ilk turu dün akşam yapıldı. Türk-Yunan mücadelesinin ilk turunu Türk takımı 10-7 kazandı. Bu akşam ekrana gelecek Survivor ikinci turda her şey belli olacak. Kazanan takım Türkler olursa Yunanistan'ın Mikanos adasında Yunan takımı kazanırsa Bodrum'da tatil hakkı elde edecek. Ayrıca Survivor'da Türk- Yunan mücadelesini kazanan takım muhteşem bir yemek ziyafeti çekecek.

İLK TUR

Survivor'da heyecanlı bir akşam yaşanacak. Survivor adasında sürprizler ve yeni heyecanlar hız kesmeden devam ediyor. Bu sürprizlerle alakalı geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı yine bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Perşembe günü gönüllüler takımından ve ünlüler takımından bir karma ekip oluşturacaklarını ve bu ekibin Yunan Takımı ile bir oyunda rekabet edeceğini belirtti. Bu haber tüm Survivor Yarışmacıları arasında büyük bir coşku ile karşılandı. Özellikle Acun Ilıcalı bu açıklamayı yaptıktan sonra ünlüler takımından Furkan Kızılay, bu habere çok sevindiğini ve en çok istediği şeylerden bir tanesinin bu olduğunu söyledi. Benzer şekilde yine ünlüler takımından Adem de daha önce Yunan boksörler ile mücadele ettiğini ve Atina’ya gittiğini söyleyerek, bu seferkinin de oldukça keyifli bir mücadele olacağını düşündüğünü belirtti. Aynı zamanda Adem Kılıççı, sürekli aynı kişiler ile yarıştıklarını ve bundan biraz sıkılmaya başladıklarını, yeni kişiler ile yarışmacının onlar için çok daha heyecanlı ve güzel olacağını söyledi.

Acun Ilıcalı, Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan bu yarışma ile ilgili olarak iki ülke arasındaki gerilimli dönemlerin artık geçtiğini ve her iki ülkenin de dost iki ülke olduğunu söyledi. Bu yapılan Survivor oyununun da amacının yalnızca zaten komşu olan iki ülkenin biraz daha birbirlerine yakınlaşmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

ÖDÜLLE İLGİLİ İPUCU

Acun Ilıcalı bu büyük karşılaşma ile ilgili olarak açıklama yaparken bir de kazanan takımın nasıl ödül alacağını açıkladı. Bilindiği üzere Türkiye karmasında da Yunanistan karmasında da yapılmış olan takımlar, Survivor’ın hem ünlüler takımından hem de gönüllüler takımından oluşuyor. Yarışmayı kazanan takım tüm yarışmacıları ile beraber toplu olarak bir ödül alacaklar. Perşembe günü oynanacak olan bu oyunun ödülü de net bir şekilde açıklanmamış olsa da yine de çok önemli bir ipucu dolaşıyor ortada. O ipucuna göre yarışmanın ödülü Fedon olabilir. Çünkü Acun Ilıcalı bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı Fedon fotoğrafı paylaşımının altına yazdıkları ile kafaları bir hayli karıştırdı. Bu durumda kazanan takımın tüm yarışmacıları Fedon’un birbirinden güzel şarkıları ve kusursuz sahnesi eşliğinde güzel bir akşam geçirecekler.

İLK RAUND MÜCADELESİ

Survivor adasında ünlüler takımının ve gönüllüler takımının karmasında oluşan Türkiye ve Yunanistan karşılaşmasında ilk tur yapıldı. İlk turda Türkiye takımından ünlüler takımı yarışmacısı olan Furkan Kızılay ile Yunanistan takımından Kostas karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin gerçekleştiği ilk raundda Furkan açık ara önde gitti ve oyunu kazanarak takımını 1-0 öne geçirdi.

2'NCİ TUR FRAGMANI

Survivor Yunanistan yarışmacıları ve sunucusu... / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor Türk Yunan Yunanistan yarış sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.