Survivor Yunanistan yarışmacıları 2021! Yunan Survivor yarışmacıları kimler?

Survivor yunan takımı merak ediliyor. Survivor birlşem partisi heyecanı sonrası izleyiciler Survivor Yunanistan yarışmacıları 2021 kadrosunu merakla araştırmaya başladı. Survivor Nikoleta'nın da dikakt çeken isimlerinden biri olması sonrası bu akşam tüm ilginin Yunan Survivor yarışmacıları hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Yunanistan Survivor yarışmacıları 2021 merakla araştırılmaya başlandı. Tv8'in sevilen yarışmprogramlarından olan Survivor birleşme partisi eğlenceli dakikalara sahne oldu. Survivor Nikoleta'nın da dikkat çeken isimlerinden olduğu programda Survivor yunan takımı 2021 ve yarışmacılar haberimizde.

SURVİVOR YUNANİSTAN YARIŞMACILARI 2021

Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma Survivor 2021 tüm hızıyla sürerken bu akşam Survivor birleşme partisi vardı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmada Survivır Yunan Takımı ya da Yunanistan Survivor yarışmacıları 2021 da merak konusu oldu.

SURVİVOR 2021 YUNANİSTAN YARIŞMACILARI

Ilıcalı'nın da belirttiği gibi Yunan yarışmacılar arasında; Carolina Jacqueline Kalyvas, Sofia Margariti, Marianthi Kalatzaki, Sakis Katsoulis, Pericles Kondylatos, Kostas Karafotis, Christos Stamoulis, Alexis Papas, James Kafetzis, George Kopsidas, Katerina Dalaka yer aldı.

Survivor Yunanistan yarışmacıları 2021! Yunan Survivor yarışmacıları kimler? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor yunan tıkımı survivor yunanistan yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.