Survivor Yiğit kim? Yiğit Poyraz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor Yiğit Poyraz kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan isimlerinden Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Yiğit Poyraz en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Yiğit Poyraz, uzun boyu ile dikkat çekmekte.

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Yiğit Poyraz, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Yiğit Poyraz

26 Aralık 1994 tarihinde dünyaya gelen Yiğit Poyraz, çocukluğunu Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdi. 2009 senesinde Robert Kolej’ini yatılı kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne giren Yiğit Poyraz, 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

Survivor Yiğit Poyraz

8 yaşından bu yana basketbol oynuyan Yiğit Poyraz, 2 yıldır halaları ile beraber İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmakta.

Yiğit Poyraz, Instagram’da 4.870 takipçisi bulunan @yigitpoyrazz hesabını kullanıyor.

Survivor Yiğit kim? Yiğit Poyraz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Yiğit Poyraz Survivor Yiğit Poyraz Survivor gönüllüler Yiğit Poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.