Survivor Yeni Takımlar Yarışmacıları... Survivor All Star 2022 Kırmızı ve Mavi Takımda Kimler Var?

Survivor 2022'de yeni takımlar nasıl oluştu merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyinde belirttiği gibi bu akşam takımlar yeniden oluşuyor. Son elenen ismin Yağmur Banda'nın adaya veda etmesinin ardından kırmızı ve mavi takımlarda kimler var? Survivor yeni takımlarda kimler var? İşte detaylar..

Her bölümü ile heyecan yaratan Survivor All Star 2022'de yeni takımlar nasıl oluştu, kırmızı ve mavi takımlarda kimler var soruları gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın takımlarda değişiklik yapılacağını açıklamasının ardından kırmızı ve mavi takımlarda hangi yarışmacıların olacağı merak konusu oldu. Survivor Yeni Takımlar Yarışmacıları... Survivor All Star 2022 Kırmızı ve Mavi Takımda Kimler Var?

Survivor 2022'de yeni takımların oluşmasıyla birlikte heyecan daha da artacak. Takımların uzun süredir kıran kırana mücadelesi bir başka boyut kazanacak. Survivor takımlar nasıl oluştu sorusu da yanıtını bulacak.

SURVİVOR TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Survivor'da adaya en son veda eden isim Yağmur oldu. Ada konseyinde Acun Ilıcalı, takımların değişeceğini belirtti. Ancak henüz yeni takımlar açıklanmadı.

Ilıcalı, yeni takımların acil durum konseyinde açıklanacağını söyledi. Perşembe akşamı yeni takımlar belli olacak.

Yeni takımlar açıklandığı zaman detaylar haberde yer alacak.

Survivor Yeni Takımlar Yarışmacıları... Survivor All Star 2022 Kırmızı ve Mavi Takımda Kimler Var? ile ilgili etiketler Survivor fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.