Survivor Yasin'den eski takım arkadaşlarına şok sözler!

Survivor 2020'nin 26 Haziran Cuma yayınlanan son bölümünde mavi ve kırmızı takımlar büyük ödül oyununda mücadele etti. Ancak oyunda kaybettikten sonra gergin anlar yaşayan Yasin'in siniri geçmek bilmedi. Kırmızı takım ödül oyununu farklı bir skorla kaybetti. Mavi takımın oyun sonundaki sevinci ise Yasin'i çıldırttı.

Survivor'da Sercan, Elif ve Yasin'in yer aldığı kırmızı takım ile Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan'dan oluşan mavi takım, içinde limuzin, balon turu ve lüks malikanede konaklamanın bulunduğu ödülü kazanmak için yarıştı.

YASİN OYUNU YARIM BIRAKTI

Survivor 2020'de aldığı cezalar ve takımının kaybetmesi nedeniyle bir aydır ödüllere gidemeyen Yasin Obuz, oyuna gergin başladı. Yasin, oyun sırasında ve oyun sonrasında sinirli hareketleri ile dikkat çekti.

Survivor'da skor 8-3 iken Berkan ile karşılaşan Yasin, parkurda çubuk üzerinde taşıdığı topları düşürdükten sonra kendine sinirlendi. Berkan'ın da arayı açması sonrasında Survivor Yasin, oyunu bıraktı.

Arkadaşlarının seslenmesi sonrasında Yasin yine parkura döndü ve devam etmeye çalıştı. Fakat Berkan arayı açmanın avantajı ile oyunu kazanmayı başardı.

Survivor Yasin'den eski takım arkadaşlarına şok sözler!

YASİN'DEN TEPKİ: NEREDE KARDEŞLİK

Survivor Yasin, ödül oyunu sonrasında büyük ödülü kazanan takımın sevinmesine de sinirlendi. 

Mavi takım, oyun sonrasında özel tezahüratlarını yapınca Yasin'in tepkisi ile karşılaştılar. Yasin "Yapın burada psiko msiko sonra Yaso... Nerede arkadaşlık, kardeşlik? Haydi işinize bakın" dedi. 

Survivor Yasin'den eski takım arkadaşlarına şok sözler! - Resim : 2

Yasin'in bu sözleri karşısında mavi takım, onun uzun zamandır büyük ödülü kazanmaması yüzünden tepki vermediler.

Survivor Yasin'den eski takım arkadaşlarına şok sözler! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Survivor2020 Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.