Survivor Yasin elendi mi, kimdir? Survivor 2022 Yasin Obuz kaç yaşında, nereli?

Survivor Yasin, elenen isim oldu. 2020 Survivor'ın ardından 2022 Survivor All Star'da yer aldı. Gönüllüler ile birlikte parkura çıkan Yasin Obuz, Diyarbakır'da doğdu. MasterChef'te de yarıştı. Survivor Yasin kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yasin Obuz, Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında mücadele eden isimler arasındaydı. Survivor Yasin, 2020 sezonun yanı sıra MasterChef'te de yer almıştı. Yarışmacı, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü'nden mezun oldu. İşte, Survivor Yasin Obuz hayatı...

YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.

Survivor Yasin elendi mi, kimdir? Survivor 2022 Yasin Obuz kaç yaşında, nereli?

Yasin Obuz Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümü mezunudur. Üniversite okuduğu yıllarda fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Üniversite yıllarının son dönemlerinde yemek yapmaya merak salan Yasin Obuz, mutfak yemeklerini yapma üzerine eğitimler aldı ve kendisini aşçılık alanında geliştirdi.

Spordan daha çok yemek yaparken mutlu olan Yasin Obuz, yemek mutfağını iyice öğrenmek için yaklaşık olarak 20 kadar ülkeye seyahat etti. Buralarda farklı yemek kültürlerini gördü ve nasıl yapıldığı üzerine birçok tecrübe edindi.

Survivor Yasin elendi mi, kimdir? Survivor 2022 Yasin Obuz kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler yasin elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.