Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı ile basketbolcu Nemanja Djurisic'in evliliği neden kısa sürdü?

2013 yılına Türkiye 3. güzeli seçilen, Survivor'ın eski yarışmacısı Ezgi Avcı'nın, üç yıl birliktelik yaşadıktan sonra hayatını birleştirdiği Karadağlı basketbolcu Nemanja Djurisic ile 15 aylık evliliği geçtiğimiz ay beş dakikada bitti. Avcı kısa süren evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Miss Turkey 2013 üçüncüsü ve Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı, tv8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu. Avcı, kendisine yöneltilen "Nemanja Djurisic ile evliliğiniz neden bitti?" sorusuna yanıt verdi.

Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı ile basketbolcu Nemanja Djurisic'in evliliği neden kısa sürdü?

Ünlü sunucu, Karadağlı basketbolcu ile boşanma nedenlerini şöyle açıkladı:

Her şey güzeldi. Flört, nişan ve evlilik olarak 4.5 yıllık ilişkimizi dört farklı ülkede geçirdik. Dsusiric nereye transfer olursa hayatımızı orada kurduk.

HAKİKATEN ÇOK UÇTUM

Bir yıl Almanya, bir yıl Belçika, bir yıl İspanya, bir yıl da Türkiye'de geçirdik. O kendi sezonuna adapte, maçlarına gidiyor. Ben aynı zamanda burada hayat amacımı gerçekleştirmeye çalışıyorum... Bunun için okudum, bunun için emek verdim. Beni mutlu edecek işi yapmam lazım. Dolayısıyla ben de sürekli seyahat halindeydim, hakikaten çok uçtum... Özellikle Belçika'da olduğumuz sene üç gün İstanbul'dayım, kalan günler oradayım. Bir uçuşta buradan çıkıp, orada eve girmem dokuz saat sürüyordu...


"AYNI PAYDADA BULUŞAMADIK"

Ezgi Avcı açıklamasının devamında ise "Bunu yapmak kolay değil. Biz bu koşturmacayı, seyahatleri flört döneminde yaptık. 'Bunu evlilikte de yapabiliriz' diye düşündük. Gördük ki 4.5 yılın sonunda düşündüğümüz olmadı... Aynı paydada buluşamadık. Aslına hayat amaçlarımız aynı noktada değildi. Arkadaşlığımız devam ediyor, hiç kötü ayrılmadık, hala görüşüyoruz" dedi.

10 BİN EURO ÖDEYECEK

Yaklaşık beş dakika süren dava sonunda ikilinin boşanmasına karar veren mahkeme, çiftin sundukları boşanma protokolüne göre; davalı eş Nemanja Drusiric’in, Ezgi Avcı’ya 10 bin euro ödemesine hükmetmişti.

 

Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı ile basketbolcu Nemanja Djurisic'in evliliği neden kısa sürdü? ile ilgili etiketler Survivor Ezgi Avcı Nemanja Djurisic
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.