Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi

2014 Yılında Survivor'da ünlüler takımında yarışan 34 yaşındaki eski voleybolcu Duygu Bal, değişimiyle şaşırttı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Bal'ın son halini görenler tanımakta zorluk çekti.

2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya daha sonra da 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan voleybolcu Duygu Bal, 2014 yılında Survivor yarışmasına katılmıştı.

Yarışmadan sonra Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde oynayan Bal'ın "Cem bir erkeğin sahip olabileceği her şeye sahip. Yani her kadın Cem'den hoşlanır. Küçüklüğümden beri hayalimdi onunla tanışmak. Yanına gidince bile heyecanlanıyorum" açıklaması aşk dedikodularına neden olmuştu ve bir süre gündemi meşgul etmişti.


ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Duygu Bal şimdi ise görünüşüyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Bal, yeni karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.Düzgün fiziği ve fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Bal'ın eski haliyle şimdiki hali arasındaki fark dikkat çekti.


İşte Bal'ın eski ve yeni hali...

Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi

Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi - Resim : 2

Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi - Resim : 3

Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi - Resim : 4

 

Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2014 Duygu Bal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.