Survivor Ünlülere kim geçti? Survivor 2021'da gönüllülerden ünlülere kim geçti? Yeni kurallar açıklandı

Survivor ünlülere kim geçti sorusunun yanıtı haberimizde. Survivor 2021 bu akşam ilk bölümüyle TV8 ekranında başladı. Toplam 22 yarışmacının bir arada olduğu ve Ünlüler - Gönüllüler olarak ayrıldığı Survivor'da ilk ödül oyunu heyecanı da yaşandı. Peş peşe yaşanan oyunlarda hangi takım kazandı? İlk ödülün baraka olduğu, ikinci ödülün ise olta takımının olduğu oyunları kim aldı?

Survivor ünlülere kim geçti, gönüllülerden ünlülere geçen kim oldu soruları, Survivor 2021'in başlamasıyla birlikte izleyenlerin en çok sorduğu sorulardan oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLERE KİM GEÇTİ?

SURVİVOR'DA OLTA TAKIMI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da olta ödülü olan oyun, havuzlu bir platform ve finali atışlı olan parkur alanından oluşuyordu. Oyunu 10-7 skorla Gönüllüler takımı kazandı.

Survivor 2021 ilk ada konseyi: 9 Ocak Survivor 2021'de Gönüllülerden  Ünlülere hangi yarışmacı geçti?

SURVİVOR'DA KİM ÜNLÜLER TAKIMINA GEÇTİ?

Survivor 2021 sezonunun ilk konseyi, Gönüllüler takımından bir kadın yarışmacının Ünlüler takımına geçmesiyle yaşandı. Ünlüler takımına geçen isim, Gönüllüler takımındaki yarışmacıların oylamalarıyla belirlendi.

Gönüllüler takımından, İlayda Şeker Ünlüler takımına geçti.

KORKUTAN SAKATLIK

Ödül oyununda Meryem ile parkura çıkan Sancakay parkurda talihsiz kaza geçirerek sakatlandı. Sancakay'ın sakatlanması korku dolu anlara neden olurken önemli bir durumunun olmadığı açıklandı.

Survivorda kim kazandı Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı İşte Survivor 2021de ünlüler takımına geçen yarışmacı

SURVİVOR'DA YENİ KURALLAR BELLİ OLDU

Konseyde bu yılın formatı ve kuralları hakkında bilgi veren Ilıcalı Survivor'da artık takım kaptanlarının seçileceğini söyledi. Takım kaptanları bundan sonra yarışmacılar arasında yaşanan sorunların çözümü için devreye girecek.

Diğer yandan Ilıcalı bundan sonra oyunlarda kaybeden takıma, bir sonraki oyun için rakip olarak yarışmacı seçme hakkının verileceğini de duyurdu.

İLK ELEME NE ZAMAN?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu 10 Ocak Pazar akşamı oynanacak. Dokunulmazlık oyunu sonrasında ise elenen isim iki gün içinde belli olacak.

Survivor Ünlülere kim geçti? Survivor 2021'da gönüllülerden ünlülere kim geçti? Yeni kurallar açıklandı ile ilgili etiketler Survivor 2019 Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.