Survivor Uğurtan kim? Uğurtan Dora kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor Uğurtan Dora kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan isimlerinden Uğurtan Dora kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Uğurtan Dora en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Uğurtan Dora, lisanslı bir basketbolcu.

UĞURTAN DORA KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Uğurtan Dora, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Uğurtan Dora

7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Uğurtan Dora, 2000’de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu. 2004 yılında da Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı.

Survivor Uğurtan Dora

Sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness spor dallarıyla da ilgilenen Uğurtan Dora, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol kariyerine devam etti. Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık da yapan Uğurtan Dora, 2013-2018 yılları arasında da yöneticilik görevlerine bulundu.

Dora ayrıca 2000 yılından bu yana da 50’den fazla reklam filminde boy gösterdi.

Uğurtan Dora, Instagram’da 1.615 takipçisi bulunan @ugurtandora hesabını kullanıyor.

 

Survivor Uğurtan kim? Uğurtan Dora kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Uğurtan Dora Survivor Uğurtan Dora Survivor gönüllüler Uğurtan Dora
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.