Survivor Uğur Pektaş elendi mi? Arka Sokaklar Murat diskalifiye mi oldu?

Survivor Uğur Pektaş elendi mi? Survivor yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşuyor. Survivor'ın 3.bölüm fragmanı yayınlandı. 3.bölüm fragmanında Uğur Pektaş'ın ada konseyinde olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Peki Uğur Pektaş diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde...

Survivor Uğur Pektaş elendi mi? Bugün Survivor'da ilk elenen isim belli olacak. Survivor'ın 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Uğur Pektaş'ın olmaması ise gözlerden kaçmadı. Arka Sokaklar dizisinde Murat karakterini canlandıran Uğur Pektaş'ın elenip elenmediği ise merak konusu.

UĞUR PEKTAŞ ELENDİ Mİ?

Survivor'da Uğur Pektaş'ın ada konseyinden niye olmadığı ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Açıklandığı zaman haberimizde yer alacak.

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir içki firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

2005 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.

Survivor Uğur Pektaş elendi mi? Arka Sokaklar Murat diskalifiye mi oldu? ile ilgili etiketler Survivor uğur pektaş elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.