Survivor Türkiye Şampiyonları! Hangi Yıl Kim Şampiyon Oldu? 11 Yıllık Serüvende Tek Kadın Şampiyon

11 Yıldır devam eden Survivor Türkiye 2022 yılında All Star heyecanıyla devam Ediyor. Dominik'te devam eden mücadelede aşklar, tartışmalar ve ödüller izleyiciyi ekrana bağlıyor. Peki Survivor Türkiye şampiyonları kimler oldu? Survivor'da hangi yıl kim şampiyon oldu?

Survivor Türkiye, yayınlandığı ilk günden b-Bu yana ilgiyle takip ediliyor. 11 yıldır devam eden yarışmada ise tek kadın şampiyon var. İşte Survivor Türkiye şampiyonları....

SURVİVOR TÜRKİYE'DE KİMLER ŞAMPİYON OLDU?

2005 yılında Survivor Şampiyonu Uğur Pektaş oldu. Bilindiği gibi Uğur Pektaş, Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da rol almıştı. Aynı dizide rol alan Gamze Özçelik ile evlenen oyuncu daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu'da oynamıştı.

Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları

2006 Survivor Türkiye şampiyonu Derya Durmuşlar oldu. Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan mücadelede şampiyon olan Derya Durmuşlar 2011 yılında geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybetti.

2006 - Derya Durmuşlar

Survivor Türkiye 2007 şampiyonu ise Taner Özdeş oldu. Aslanlar ve Kanaryalar sezonunda şampiyon olan Taner Özdeş daha sonra hiç gündeme gelmedi.

2007 - Taner Özdeş

2010 Survivor Türkiye Şampiyonu Merve Oflaz Oldu

Survivor Türkiye'nin tek kadın şampiyonu Merve Oflaz 2010 yılında tüm rakiplerini geçerek şampiyon oldu. Adını bu yarışma ile duyuran Oflaz daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Güzel Köylü gibi dizilerde rol aldı.

2010 - Merve Oflaz

2011 Derya Büyükuncu

Aynı sezonda Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Asena gibi yıldız oyuncuları geçerek Survivor Türkiye şampiyonu olan Derya Büyükuncu yarışma tarihinin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Aynı zamanda Olimpiyat şampiyonu olan Deya Büyükuncu daha sonra adını duyurmadı.

2011 - Derya Büyükuncu

2012 Şampiyonu Nihat Altınkaya Oldu

Şampiyonlar arasında daha sonra oyunculuk kariyerine başlayanlardan en önemlisi Nihat Altınkaya oldu. 2012 SUrvivor Türkiye şampiyonu olan Nihat Altınkaya daha sonra Star TV'de ekrana gelen Söz dizisinde rol aldı.

2012 - Nihat Altınkaya

2013 Hilmi Cem İntepe

Dansçı Hilmi Cem İntepe, Survivor'da zafere ulaştıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'da rol aldı.

2013 – Hilmi Cem İntepe

2014 Survivor ve 2015 Survivor All Star Şampiyonu Turabi Çamkıran

Turabi tv8'de yayınlanan birçok yarışmaya katıldı. Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Benimle Dans Eder misin programlarına katılan Turabi, iki kez Dominik'e gitti ve ikisinde de zaferle döndü.

2014 – Turabi Çamkıran - 2015 Survivor All Star – Turabi Çamkıran

2016 Çağan Atakan Arslan

Avatar Atakan olarak bilinen yarışmacı 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlendi. Şampiyonlar arasında izleyici desteği arkasında bulunduran Avatar Atakan Survivor şampiyonluğu ile adını kitlelere duyurdu.

2016 - Çağan Atakan Arslan

2017 Ogeday Girişken

2022 Survivor All Star'a da katılan Ogeday Girişken daha önce Survivor şampiyonu oldu.

Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları

2018 Adem Kılıçcı

"Çok heyecanlıyım. Gerçekten bu hikaye şu anda tamamlandı. Bu hikayeyi tamamlayan herkesten Allah razı olsun. Bu şampiyonluk çok önemliydi." ifadelerini kullanan Adem Kılıçcı Survivor şampiyonları arasında yer alıyor.

2018 - Adem Kılıçcı

2019 Yusuf Karakaya

Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları

2020 Cemal Can Canseven

Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları

Survivor 2021 şampiyonu ise İsmail Balaban oldu. Final mücadelesine Survivor Poyraz ile çıkan pehlivan İsmail Balaban son Survivor Şampiyonu oldu.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban oldu

 

 

Survivor Türkiye Şampiyonları! Hangi Yıl Kim Şampiyon Oldu? 11 Yıllık Serüvende Tek Kadın Şampiyon ile ilgili etiketler Survivor şampiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.