Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da adım adım finale yaklaşılıyor. Dün yapılan ada konseyinde sms sonuçlarına göre elenen isim Ünlüler takımından Mustafa Kemal oldu. Ada konseyine Acun Ilıcalı'nın açıklamasını damgasını vurdu. Turabi'nin sakatlığı sonrası Acun Ilıcalı doktorun Turabi ile ilgili kararını açıkladı. Peki Turabi'nin sakatlığı nedir? Survivor'dan ayrılacak mı? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor dün akşam izleyiciyle buluştu. Ada konseyinde Mustafa Kemal'in elenmesinin yanı sıra Turabi'nin sakatlığı ile ilgili gelişme damgasını vurdu. Acun Ilıcalı doktorun Turabi ile ilgili kararını açıkladı. Turabi'nin Survivor macerası ile ilgili durumu merak ediliyor. Peki Turabi'nin sakatlığı nedir? Survivor'dan ayrılacak mı? Son durumu nedir? Merak edilen soruların cevapları detayarı ile haberimizde...

Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir?

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan Turabi için Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Ilıcalı "Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumunun tahminimizden daha büyük bir hasar görmüşsün" ifadelerini kullandı.

"SAKATLIĞIN KALICI BİR ŞEKLE DÖNÜŞEBİLİR"

Turabi'nin geçirdiği sakatlığın ciddi olduğunun altını çizen Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir" dedi.


"SENİ ŞUAN ELEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ilıcalı, Turabi'ye seni şuan elemeyi düşünmüyoruz diyerek "Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok" diye konuştu. Turabi ise, "Ben oynayacağımı ispatlayabilirim" dedi.

Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir? - Resim : 2


TURABİ ÇAMKIRAN

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında, Mersin’in Erdemli ilçesinde dünyaya geldi. Mesleği dansçı olan Çamkıran, Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu. Birçok farklı türde dans yapabilen ünlü yarışmacı, adını ilk 2008 yılında TV8’de yayınlanan ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyurdu. Yarışmanın altıncı haftasında elendi. 2013 yılında, Yeteneksiz Türkiye yarışmasına katılan Çamkıran, yarı finale kadar çıktı. Yarışmada dans üzerinden boks ve kickboks hareketleriyle dikkat çeken Çamkıran, yarı finalde elendi.

Çamkıran, ilk olarak Survivor 2014 yılında Gönülüller Takımı’nda yer aldı. Birçok yarışmacıdan daha azimli ve daha istekli olan Çamkıran, Survivor 2014’ün şampiyonu oldu. Bir sene sonra Survivor 2015 All Star yarışmasına katılan yarışmacı, SMS oylarıyla Merve Aydın’ı geçerek ikinci kez şampiyon oldu. Yarışmalarda ‘özlü sözler’le dikkat çeken Turabi, birçok kez sert tartışmalara girdi, Acun Ilıcalı’dan sert uyarılar aldı. Azmi ve isteği ile her zaman dikkat çeken ünlü yarışmacının bu sene neler yapacağı merakla bekleniliyor.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir? - Resim : 3

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.


TV 8 TARİHÇESİ


TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir? - Resim : 4

ACUN ILICALI KİMDİR?
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi.

Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü.
5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi
İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı. İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan "Yoksa Rüya Mı?" adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi. Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı. Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter'a yazmıştır.

2014 yılında tv8 kanalında gösterime giren Ütopya adlı bir yarışma programı başlattı.

Survivor Turabi'nin sakatlığı nedir? Elenecek mi? Acun Ilıcalı'nın açıklaması nedir? ile ilgili etiketler Survivor turabi sakatlığı nedir ayrılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.