Survivor sürgün kampı nedir? 15 Ocak Survivor 2022 sürgün kampına kim gitti?

TV8 ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanan Survivor 2022 All Star’da en çok dikkat çeken detay sürgün kampı oldu. Survivor’da sezonun ilk eleme adayı netlik kazanırken izleyenlerde sürgün kampı nedir sorusuna yanıt aradı. Peki, 15 Ocak Survivor sürgün kampına kim gitti?

Ve sonunda Survivor 2022 All Star yarışması başladı. Dominik’teki nefesleri kesen mücadele müthiş bir rekabetle sahne aldı. Ünlüler ile gönüllüler takımı arasında 15 Ocak akşamında gerçekleştirilen ilk ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununda Acun Ilıcalı’dan sürgün kampı açıklaması geldi.

Survivor All Star’da sezonun ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Bayrak yarışı ile dokunulmazlığı kazanan gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımının konseyde isim yazarak yaptıkları oylamada adı yazılanlar Barış, Batuhan, Birsen, Furkan, Merve, Sercan oldu. Bu isimler arasında en çok oyu alan Birsen, ilk eleme adayı oldu ve sürgün kampına gönderildi.

Survivor sürgün kampı nedir? 15 Ocak Survivor 2022 sürgün kampına kim gitti?

Sürgün Kampı Nedir?

Sürgün kampı, Survivor tarihinde ilk defa uygulanan bir değişiklik. Sadece ilk hafta yapılacak bu uygulamada oylama sonucunda seçilen eleme adayı sürgün kampına gönderilecek. Sürgün kampında bu yarışmacı tek başına kalacak. Sürgün kampında kimseyle iletişim kuramayacak bu isim, aynı zamanda ödüllerden de faydalanamayacak. Diğer yandan eleme gününe kadar oyunlarda yer alamayacak isim, verilen erzak ile yetinmek zorunda kalacak.

Survivor All Star ilk haftasında dört dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlığı kaybeden takımın seçeceği eleme adayı sürgüne gidecek. İlk giden kişi, bir gün boyunca tek başına kalacak. Sonrasında ikinci, üçüncü, dördüncü eleme adayı sırasıyla sürgün adasına gidecek. İlk hafta eleme ise Çarşamba günü yapılacak.

Survivor sürgün kampı nedir? 15 Ocak Survivor 2022 sürgün kampına kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor sürgün kampı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.