Survivor Reşat Kimdir? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Survivor Reşat kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, yaşadığı sakatlıklarla gündem olarak sık sık diskalifiye noktasına kadar gelen yarışmacılardan biri. Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu’nun kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmacılarından Sultan Reşat Hacıahmetoğlu en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, karate ve vücut geliştirme ile uğraşmakta.

SURVİVOR SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

1990 senesinde Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, üniversite yıllarına kadar Of’da yaşamını sürdürdü. 2014 senesinde Ordu Üniversitesi’nden mezun olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, lise yılları zamanında karate ve vücut geliştirme sporlarına ağırlık verdi.

Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu

Lise eğitiminin sonlarına kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında da vücut geliştirmeye merak sardı. 2016 senesinde sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek bir anda insanların ilgi odağı haline geldi.

Uzunca bir süre özel bir şirkette görev alan Hacıahmetoğlu, halen daha Trabzon’da yaşamına devam etmektedir.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Instagram’da 562 bin takipçisi bulunan @resathao hesabını kullanıyor.

 

Survivor Reşat Kimdir? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor gönüllüler Sultan Reşat Hacıahmetoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.