Survivor Sude Makbule'yi Bildiğini ve Aldatılmayı Kabul Ettiğini Açıkladı!

Survivor 2022 All Star'da Sude Burcu ve Mert Öcal aşkı yeni bir boyut kazandı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Mert Sude'nin sevgililer gününü çiçekle kutladı. Mert'in önceki sevgilisi Makbule'nin yakın arkadaşı olan Nisa ise gerçekleri Sude'nin yüzüne vurdu. Survivor Sude Makbule'yi Bildiğini ve Aldatılmayı Kabul Ettiğini Açıkladı!

Her bölümüyle bir başka heyecana ve gerilime neden olan Survivor All Star 2022'de Sude Burcu ve Mert Öcal aşkının perde arkası ortaya çıktı. Meğer Survivor Sude Makbule'yi Bildiğini ve Aldatılmayı Kabul Ettiğini Açıkladı!

Survivor 2022'de Mert Öcal'ın Sude'nin sevgililer gününü çiçekle kutlaması Nisa Bölükbaşı'nı adeta çıldırttı. Bölükbaşı, Gönüllüler adasına karşısına aldığı Sude'ye, "daha havaalanında seni seviyorum dedi. On saniye sonra senin yanına geldi" diyerek Mert'in Makbule'yle kendisini aldattığını yüzüne vurdu.

Survivor Sude Makbule'yi Bildiğini ve Aldatılmayı Kabul Ettiğini Açıkladı!

"Sude Burcu Makbule'yi Biliyordu"

Survivor Sude Burcu'nun Nisa'nın sözlerine karşılık, "Nisacığım bu çok özel bir konu. Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim sekiz, dokuz ay bu adamla neler yaşadığımı bilemezsin" diyerek kendini savundu.

Mert Öcal'ın Makbule ile kendisini aldattığını kabul eden Sude Burcu'nun bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Sude'nin kendisine saygısı olmayan, aldatıldığını bile bile bir adamla olmaya devam eden bir kadın olduğunu söyleyen yorumlar yapıldı.

 

Survivor Sude Makbule'yi Bildiğini ve Aldatılmayı Kabul Ettiğini Açıkladı! ile ilgili etiketler Aldatma survvior sude Survivor Nisa Survivor 2022 Survivor Mert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.