Survivor Steven Salam kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Türk mü?

Survivor gönüllüler Steven Salam kimdir profili merak edilmekte. Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler kadrosunda yer alan Steven Salam oldukça fazla dikkat çekmekte. Peki, Steven Salam kimdir, kaç yaşında, nereli, Türk mü, ne iş yapıyor, instagram adresi nedir?

Survivor 2021’de gönüllüler takımında yer alan Steven Salam hem sempatikliği hem de yarışma içerisindeki mücadelesi ile takipçiler tarafından tam not almayı başardı. Türkiye’ye geldikten sonra burada hem üniversite okuyan ve aynı zamanda da amatör liglerde top koşturan Steven Salam’ın hayatı incelemeye alındı.

Steven Salam Kimdir?

Aslen Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan Steven Salam’ın hayatı Türkiye’ye geldikten sonra tamamen değişti. 2011 senesinde Türk topraklarına ayak basan Salam, lise ve üniversiteyi de burada okudu.

Survivor Steven Salam kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Türk mü?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlüğü Bölümü’nden 2019 yılında mezun olan Steven Salam, Manisa’da Donatımspor adlı amatör futbol kulübünde kariyerine başladı. İzmir 1. Amatör Küme‘de İzmir Karayolları (Yolspor) takımında şampiyonluk yaşayan Salam bunu Survivor’da da göstermenin peşinde.

2016 yılından bu yana Survivor’a başvurduğunu belirten Salam, inancın her zaman insana katkı getirdiğine ve Survivor’ı da mutlaka şampiyon olarak tamamlayacağına inandığını belirtti. Instagram’da @steven_salam adı altında hesabı olan Steven Salam’ın 12 binden fazla takipçisi bulunmakta.

 

Survivor Steven Salam kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Türk mü? ile ilgili etiketler Survivor Steven Salam survivor 2021 Survivor Steven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.