Survivor son bölümde neler oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? 2017 Survivor eleme adayı kim oldu?

2017 Survivor'da heyecan giderek artıyor. 23 Nisan'da ekrana gelen Survivor son bölümde eleme adayı belirlendi. Survivor dokunulmazlık oyununda heyacan ve hırs doruktaydı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 2017 Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kimler oldu? gibi sorular yarışmanın takipçilerinin gündemi oldu. Son iki gündür ise Survivor'da eleme adayları berleniyor. 23 Nisan'da ekrana gelen Survivor son bölüm izleyenleri adeta ekrana kilitledi. Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasında yaşanan kıyasıya rekabetin galibi kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 2017 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm gelişmeleri...

Survivor'da sona yaklaştıkça heyecan ve mücadele hırsı giderek artıyor. Adada iki gündür eleme adayı kim olacak onun sorusunun cevabı aranıyor. Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Gibi sorular Survivor severler tarafından merak ediliyor. Birleşmenin ardından Survivor adasında adrenalin ve gerilim iyice artmıştı. Son iki gündür ise Survivor'da eleme adayları berleniyor. İki dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kazanınca eleme adayları Ünlüler takımından çıktı. İlk gün Sabriye Şengül ve Şahika Ercümen elema potasına giren iki isim olmuştu. Ünlüler takımından bir kişi daha eleme adayı oldu. İşte tüm soruların cevabı ve daha fazlası haberimizde...

ser1

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça hırslı yarıştılar. Su topu oynayan iki takım yarışmacıları arasında yer yer gerginlikler yaşandı. Tuğçe ve Şahika arasında yaşanan gerginlikte el kol teması yaşanması Tuğçe'ye ihtar getirdi. Yarışmada iki takım yarışmacıları da birer tur kazandı. Durum 1-1 geldi ve oyun final etabına kaldı. Final etabında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve dokunulmazlığın sahibi oldular.

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan Furkan olurken, Sabriye ve Şahika eleme potasına girdi. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunununda kaybeden taraf yine Ünlüler takımı oldu.

Survivor 2017'nin 23 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Sema Apak oldu. Daha önce yapılan konseyde yine Ünlüler takımından Sabriye Şengül ve Şahika Ercümen diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

Sabriye, Şahika ve Sema 3 eleme adayı oldu. 1 eleme adayı da bugün belli olacak. Survivor'dan kimin eleneceği ise bir değişiklik olmazsa 25 Nisan Salı gecesi yayınlanacak bölümde belli olacak.

ser2

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Geçtiğimiz hafta Sabriye, Gökhan, Berna ve Pınar eleme potasına girmiş, Pınar adaya veda eden isim olmuştu. Bu akşam yayınlanacak dokunulmazlık oyununda ilk edeme aday ya da adayları belli olacak. Yayınlanan son fragmanda zorlu parkurda yarışmacılar büyük bir çaba sarfediyor.

SURVİVOR 2017 ELENEN YARIŞMACILAR KİMLER?

Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin, Fatih Hürkan, Tarık Mengüç, Bulut Özdemiroğlu, Erdi Ünver ve Pınar

sabriye

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

11. haftaya kadar adada kalmayı başaran isimlerden biri de Sabriye Şengül olmuştur. Sabriye Şengül Trabzon da orta halli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Başarılı hayatında boksla 18 yaşında tanışmıştır. İlkokul ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra boksa ilgisi ve yeteneği olduğunu fark ederek üniversite okumayı tercih etmemiştir. Yarışmadan da anlaşılacağı gibi genel olarak erkeksi tavırları ve sert mizacıyla bilinen Sabriye Şengül’ün küçüklük yıllarında her daim erkek arkadaşları olduğu için tavırlarının da bu şekilde geliştiğini kendi özel bir röportajında belirtmiştir. Lisedeki antrenörünün boks yapmaya teşvik ettiği bu yolda adımlarını küçük küçük atmaya başladı. İlk etapta ablası boksa pek sıcak bakmasa Sabriye hiçbir zaman yılmadı ve hayallerinin peşinde koşmaya devam etti. Bir spor salonuna kayıt oldu. Özel olarak boks eğitimleri aldıktan sonra artık kendisini fark eden yalnızca çevresi değil bazı önemli antrenörler de oldu. Bu doğrultuda Türkiye Boks Şampiyonu olmayı başardı. Milli formayı giyerek ülkemizi Avrupa’da da en iyi şekilde tanıttı. 2015 yılı itibari ile de profesyonel olarak boksçuluğa devam etti. Kick boks’ ta hiçbir mağlubiyeti olmayan Sabriye Şengül altın kemer sahibi oldu.

Bu başarı merdivenini yavaş ama büyük adımlarla atan Sabriye Şengül Türkiye’nin kısa zamanda fenomeni oldu. Şuanda 20017 Survivor kadınlar arasında en çok desteklenen yarışmacılardan biri. Geçtiğimiz hafta elenme korkusu yaşan Sabriye Şengül halk oylaması sayesinde bu hafta da adada kalmayı başardı. İzleyici kitlesinin de fazla olması ile belki de Survivor 2017 finale kalan yarışmacılardan biri de Sabriye Şengül olabilir.

Aahika

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Çocukluğunda yaşadığı astım rahatsızlığı üzerine spora başladıktan sonra su sporlarının birçok dalında şampiyonluklar elde etmiştir. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesini bitirdi. Ankara, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Mezunudur. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACISI SEMA APAK KİMDİR?

1985 Bursa doğumlu olan Sema Apak 400m engelli yarışlarındaki başarılarır ile tanındı. 1.69 m boyunda 54kg ağrlığında olan Sema Apak, 400 metre engelli yarışında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir. Kendisi 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa ilinde dünyaya gelmiştir. 400 metre engelli yarışları ile kısa sürede adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Sema Apak boyu 1.69 kilosu ise 54’tür. Onun hakkında bilinenler sadece bunlarla da sınırlı değildir. Kendisi Enkaspor’un atletlerinden biridir. Çok önceki zamanlarda heptatlon branşında boy göstermiştir. Aynı zamanda 400 metre engelli branşında 56.62 saniyelik derecesi ile büyük bir başarı elde etmiştir desek herhalde oldukça doğru bir ifade kullanmış olacağız. Onun aşk hayatı hakkında bilinen en net bilgi ise antrenörü ile evli olduğudur.

ser3

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Ordu doğumlu olan ve İstanbul'da yaşayan Gözükan, Karadenizli olmanın yarışmada oldukça işe yarayacağını dile getirdi. 2017'nin kadrosunda yer alan Gökhan Gözükan'ın boks ile yakından ilgilendiği öğrenilirken sporcu kökenli yarışmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddialı açıklamalara yer verdi.Büyük yarışa hazır olduğunu ifade eden 34 yaşındaki yarışmacı, boksun yanı sıra vücut geliştirme sporu ile de yakından ilgileniyor. 1.92 boyunda ve 86 kilo ağırlığında olduğu öğrenilen yarışmacı sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor.Foto modellik ve oyunculuk da yapan Gözükan geçtiğimiz aylarda Kaderimin Yazıldığı gün adlı dizide yer almıştı. Seda İnci isimli sözlüsü olan yarışmacı tanıtım videosunda "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla" diyerek iddiasını ortaya koydu.

PINAR SAKA KİMDİR?

Survivor 2017 Ünlüleri arasında yer alan Pınar Saka 5 Kasım 1985 tarihinde dünyaya geldi. Çocukluğundan beri koşmayı sevdiğini söyleyen Saka, bu sevgisini gençlik yıllarında profesyonel alana taşıdı. Kısa mesafeli koşularda ismini duyuran ünlü sporcu, ilk madalyasını 2005 yılında aldı. 2005 yılında Akdeniz Oyunları’nda 400 metrelik takım koşusunda takım arkadaşları ile birlikte mücadele veren Saka, 3:40.75 derecesiyle üçüncü oldu ve bronz madalyanın sahibi oldu.

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

İstanbul’da yaşamını devam ettiren Ünver, aslen Boşnak olan bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Amatör olarak futbol hayatına devam eden Ünver sporla yakından ilgilenirken en büyük hayalinin futbolcu menajerliği yapmak olduğunu dile getirmişti. 28 yaşında ve Kırklareli doğumlu olan Erdi bir dönem gümrük komisyoncusu olarak çalıştı. Sporcu kökenli yarışmacılardan olan Ünver, yarışmaya uğurlanırken mahallesindeki taraftarlar kendisini yalnız bırakmadı.

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany adlı yarışmada şampiyon olan Berna Keklikler Almanya’nın tescilli güzelleri arasında yer alıyor. 27 yaşında olan genç yarışmacı hırsı ve performansı ile dikkatleri üzerine çekerken Almanya doğumlu olmasına rağmen İstanbul’da kardeşi ile birlikte yaşamını devam ettiriyor. Fitness ve yüzme sporuyla da yakından ilgilenen Berna Keklikler şimdiden 2017’nin favori adayları arasında gösterilmeye başlandı.

BİRLEŞME PARTİSİNE KİMLER KALDI?

Ünlüler takımında birleşmeye kalan isimler: Adem Kılıççı, Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Pınar Saka, Sabriye Şengül, Sema Apak, Serhat Akın, Şahika.
Gönüllüler takımında birleşmeye kalan isimler: Berna Keklikler, Anıl Karakurt, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer, Ogeday Girişken, Gökhan Gözükan, Volkan Çetinkaya, Tuğçe Melis Demir.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

Bileşme öncesi Erdi Ünver, Gökhan Gözükan, Bulut Özdemiroğlu ve Berna Keklikler'in eleme adayları arasında yer aldığı programda adaya veda eden kişi Bulut olmuştu. Adaya Eser West'in elenmesinden sonra katılan Bulut veda ederken Göz6 yarışmasından arkadaşları olan Berna ve Erdi adada kalmanın sevincini yaşamıştı.

Survivor son bölümde neler oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? 2017 Survivor eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor eleme survivor son bölüm survivor dokunulmazlık oyunu survivor dokunulmazlık 2017 survivor eleme adayı survivor eleme adayı 2017 Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.