Survivor son bölüm yayınlandı, yoklu adasına iki isim daha gitti! İşte detaylar

Ekranların gözde yapımları arasına hızla giren Survivor Türkiye 2023 yarışmasında bir yarış daha geride kaldı. Kazanan takım herkesi şaşırtırken; yokluk adasına giden isimler de belli oldu.

Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmaya başladığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasında heyecan doruğa çıktı çıkıyor. Hafta boyunca TV 8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2023 yarışması, dün bir bölümü ile daha seyircisinin karşısına çıktı. Son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının kazananını da kaybedeni de belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve hakemliğinde seyirci karşısına çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışması, bilindiği üzere Dominik Cumhuriyeti’ndeki yarışına başladı. Yokluk adası uygulamasının startını geçtiğimiz yıl veren yapım ekibi, aynı adanın bu yıl olmasına da karar verdi. Böylelikle bu hafta itibariyle eleme konseyine giden isimler, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yokluk adasında kalmaya başladı. Dünkü yarış sonrası ise iki isim daha yokluk adasına gitti.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor son bölüm yayınlandı, yoklu adasına iki isim daha gitti! İşte detaylar

Survivor Türkiye 2023 yarışmasından son olan isim olan Ümit Erdim’in yerine yedek yarışmacılar ünlüler takımına katılsa da geçtiğimiz gün yarışı bıraktığını duyuran Berdan Mardini ile Seçkin Piriler’in eksikliği henüz duyurulmadı. Dokunulmazlık oyununa eksik çıkan ünlüler takımı, sezon başından beri hiç oyun alamamasıyla dikkat çekmişti. 23 Ocak 2023 Pazartesi günü dokunulmazlık yarışı için parkura çıkan takımların kazananı da belli oldu.

Sonunda dokunulmazlığın yanı sıra çikolatalı bisküvi de kazanacak olan ünlüler ile gönüllüler takımı başa baş bir yarış götürdü. Kadınların yarışını 8-7 skorla kazanan ünlüler takımında erkeklerin yarışı da 8-7 bitti ve kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜMÜNDE YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde yokluk adasına giden isimler de belli oldu. Yokluk adasına ilk giden Yusuf Güney ile Ertuğ yaptığı performans yarışıyla elemeden kurtulan bir ismi seçti. Ertuğ elemeden kurtulurken, Yusuf Güney eleme potasında kaldı. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde yokluk adasına giden isimler ise gönüllüler takımından çıktı.

Oylama sonucu gönüllüler takımından Aziz, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yokluk adasına giderken; performans birincisi Kardelen’in adaya gönderdiği isim Fatih oldu. Aziz ile Fatih arasındaki performans yarışı ise, henüz yapılmadı.

Survivor son bölüm yayınlandı, yoklu adasına iki isim daha gitti! İşte detaylar ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.