Survivor son bölüm Survivor 'da İlhan Mansız ve Fatih kavga etti

Survivor son bölümde neler oldu? Survivor 6 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Survivor ünlüler takımı ve Survivor gönüllüler takımı ek besin kaynağı sağlayabilecekler mi? Survivor'da kim elendi? Survivor 'da İlhan Mansız ve Fatih kavga etti. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunları için karşı karşıya geldi. Bu akşam Survivor ödül oyunları sonrasında veda konseyi kurulacak. Survivor 2017'de elemeye kalan Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'den en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

Survivor son bölümde neler oldu? Survivor ünlüler takımı ve Survivor gönüllüler takımı ek besin kaynağı sağlayabilecekler mi? Survivor 6 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunları için karşı karşıya geldi. Survivor İlhan Mansız ve Fatih kavga ediyor. Bu akşam Survivor ödül oyunları sonrasında veda konseyi kurulacak. Survivor'da kim elendi? Survivor 2017'de elemeye kalan Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'den en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor hakkında merak edilen herşey...

Adem Kılıççı kimdir? | Survivor 2017 Ünlüler takımı eleme adayı

Survivor son bölüm TV 8'de

TV8'in fenomet yarışması Survivor ödül oyunu için kıran kırana mücadele edildi. 6 Şubat Survivor ödül oyunu kim kazandı? Survivor adasında heyecan dorukta. İlk günlerin rahatlığı kıran kırana bir mücadeleye dönüşüyor. 6 Şubat tarihli Survivor son bölüm ödül oyunu mücadelesine sahne oldu. Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler Takımı, ek olarak besin kaynağı sağlayacakları ödül oyunlarını toplayarak adada dinç kalmaya çalışıyorlar.

Sabriye Şengül kimdir |Survivor 2017 Ünlüler takımı Sabriye Şengül

Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler Takımları ödülün sahibi olmak için kıran kırana mücadele verdi. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımındaki yarışmacılar parkurda topları toplayarak basket atışı yaptılar.

Survivor 7 Şubat 14. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Survivor 7 şubat'ta neler olacak?

Survivor 7 Şubat fragmanında en dikkat çeken ayrıntı İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga ediyor. Birbirlerinin üzerine yürüyen yarışmacılar fiziksel temas yaşıyor.

survivor_eleme_konseyi

Survivor son bölümde neler oldu?

6 Şubat Survivor'da: Zorlu parkuda ilk turu Ünlüler takımı galibiyetle tamamladı. Kıran kırana geçen ikinci turu ise Gönüllüler Takımı kazandı ve oyun Best Of Turu’na kaldı. Best Of Turu'nda Ünlüler Takımı başarılı bir performans ortaya koydu ve ödülü kazandı. Yarışmayı kazanan Ünlüler ekmeğin arasına tatlı sürerek ziyafet çektiler. Sema ve Sedat ise çocuklarıyla konuşma ayrıcalıkları yaşadılar. İki isim de çocuklarıyla konuşurken duygu dolu anlar geçirdiler.

Survivor Gönüllüler Takımı'ndan Tuğçe kavga ediyor

Best Of Turu’ndan önce Gönüllüler Tuğçe’nin takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışma dikkat çekti.

survivor_dl

Survivor 14. bölümde Fatih ile İlhan Mansız'ın olay kavgası

Survivor 2017'de Ünlüler takımının yarışmacılar kavga edecek.Survivor 14. bölümde İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga etti. Birbirlerinin üzerine yürüyen yarışmacılar fiziksel temas yaşıyor. Yarışmacıları sakinleştirmek için program ekibi ve sunucu Alp Kırşan araya girmek zorunda kalıyor. Survivor izleyicileri İlhan Mansız ve Fatih Hürkan diskalifiye olacak mı sorusunun cevabını bekliyor. 7 Şubat Salı günü yayınlanacak bölümde eleme yapılacakken yaşanan bu tatsız durum karşısında son karar ne olacak açıklama bekleniyor.

Survivor'da İlhan Mansız ve Fatih Hürkan elenecek mi?

İlhan Mansız ve Fatih Hürkan 7 Şubat Salı günkü bölümde kavga ediyor. Her iki yarışmacıda birbirine bağırıp vurmaya çalışırken ekranlara yansıdı. Güçlükle sakinleştirilen Mansız ve Hürkan'dan ceza alan olacak mı? Merak edilen bu sorunun cevabı yeni bölümde belli olacak. Geçen yarışmalarda Survivor'da kavga eden veya rakibine saldıran yarışmacılar Diskalifiye edilmişti.

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.