Survivor SMS Numarası Oy Gönderme -Atma ne kadar, kaç TL? 2022 Survivor SMS ücreti kaç para, nasıl oy atılır?

Survivor 2022 sezonu bu akşam sona erecek. Büyük gün geldi ve Survivor 2022 şampiyonu bu akşam açıklanacak. Adem ve Nisa arasında SMS oylaması yapılacak. İzleyiciler favori yarışmacısına ekran başından oy atarak destek olmak isteyecek. Peki Survivor SMS numarası oy gönderme - atma ne kadar, kaç TL? 2022 Survivor SMS ücreti kaç para, nasıl oy atılır? İşte detaylar...

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da şampiyon bu akşam belli olacak. Ünlüler takımından Adem, Gönüllüler takımından ise Nisa'nın finale kaldığı Survivor'da izleyenler de SMS atarak destek olacak. Peki Survivor SMS numarası oy gönderme - atma ne kadar, kaç TL? 2022 Survivor SMS ücreti kaç para, nasıl oy atılır?

SURVİVOR SMS NASIL ATILIR, NUMARASI NEDİR, ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Survivor'da yarışmacının adını yazıp 1890'a SMS atarak oy verebilirsiniz. Bu işlem için oy veren izleyicilerden 3.9 TL ücret alınmaktadır.

ÖRNEK: NİSA yaz 1890'a gönder

ÖRNEK: ADEM yaz 1890'a gönder

Survivor SMS Numarası Oy Gönderme -Atma ne kadar, kaç TL? 2022 Survivor SMS ücreti kaç para, nasıl oy atılır? ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.