Survivor Sergen'in kız arkadaşı kim? Survivor Sergen sevgilisi kim?

Survivor Sergen'in kız arkadaşı merak ediliyor. Survivor 2021'e yedek kadrodan katılan Sergen hakkında meraklı araştırmalar devam ediyor. TV8 yarışması Survivor elemelerinin tümüne katıldığı ve en son bu yıl yedek yarışmacı olarak kadroya katılan Survivor Sergen'in sevgilisi var mı, kim?

Survivor Sergen'in kız arkadaşı kim? Survivor Sergen'in sevgilisi kim? Acun Ilıcalı'nın sunduğu tv8 yarışması Survivor yedek yarışmacıların katılımıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın, 'Kendimi bildim bile Survivor elemelerine katılıyor' dediği Sergen hakkında şu sıralar programı takip edenlerin araştırmaları sıklaştı. Peki Survivor Sergen sevgilisi var mı?

SURVİVOR SERGEN SEVGİLİSİ VAR MI?

Sergen Bayar, 26 Eylül 1998 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta doğdu. Aslen Ayvalıklı olan Sergen Bayar, İstinye Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda sürdürüyor.

Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 Sergen Bayar aslen  nereli, sevgilisi kim?

Spor düşkünü olan Survivor Sergen’in başlıca ilgilendiği dallar; tenis, crossfit, kite, surf, street workout, artistik cimnastik, free running. Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan yarışmacı, Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Çok iyi derecede yüzme bilen Sergen Bayar, 18 Ocak Pazartesi günü Survivor ünlüler takımına dahil oldu. Sergen'in sevgilisinin kim olduğu konusunda henüz başarılı oyuncudan bir açıklama gelmedi.

Survivor Sergen'in kız arkadaşı kim? Survivor Sergen sevgilisi kim? ile ilgili etiketler Survivor survivor sergen sevgilisi var mı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.