Survivor Sercan Yıldırım elendi mi? Sercan Yıldırım kimdir?

Survivor 2020 Sercan Yıldırım elendi mi? Sercan Yıldırım'ın kim, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor.

Survivor 2020'de 7 Temmuz akşamında eleme adayları arasında olan Sercan Yıldırım'ın biyografisi merak ediliyor. Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli?

Survivor'da 7 Temmuz 2020 tarihinde ada konseyinde eleme adayları arasında olan Sercan Yıldırım oldukça dikkat çekiyor. Survivor izleyenleri tarafından oldukça sıkı takip edilen Sercan Yıldırım'ın yarışmadan elenip elenmediği araştırılmaya başlandı.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM ELENDİ Mİ KİMDİR?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğan Sercan Yıldırım, henüz y yaşında iken Bursaspor alt yapı seçmelerini kazanarak futbola ilk adımını attı. 2006 Temmuz ayında tertip edilen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek tüm dikkatleri üzerinde topladı.

2008-2009 sezonunda kariyerinin en parlak dönemini geçiren Sercan Yıldırım, Bursaspor takımı ile şampiyonluk yaşadı. Kariyerinde Galatasaray forması da giyen Sercan Yıldırım bunun akabinde Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor takımlarında da top koşturdu.

Survivor Sercan Yıldırım elendi mi? Sercan Yıldırım kimdir? ile ilgili etiketler Survivor sercan yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.