Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? Hangisi daha antipatik? Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ortam geriliyor. Gönüllüler takımından Berkan ve Ünlüler takımından Sercan arasında antipatik tartışması yaşandı. İzleyicilern tartışmanın neden çıktığını araştırmaya başladı. İşte Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? Hangisi daha antipatik? Survivor son bölümde neler oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020'de heyecan fırtınası sürüyor. Finalin yaklaşmasıyla birlikte kavgalar artmaya başladı. Gönüllüler takımından Berkan ve Ünlüler takımından Sercan arasında antipatik tartışması yaşandı. İzleyicilern tartışmanın neden çıktığını araştırmaya başladı. İşte Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? Hangisi daha antipatik? Survivor son bölümde neler oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yarışmanın yeni bölümde takımlar sevdikleriyle haberleşme imkanı buldukları iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geliyor.

Oyun sırasında ise ünlüler takımında yer alan Ersin ve Mert arasında tartışma çıkıyor. Diğer bir tartışma ise, eski takım arkadaşları olan Sercan ve Berkan arasında yaşanıyor.

İletişim ödülü oyunu sırasında ünlülerden Ersin ve Mert arasında sinirler geriliyor.

Diğer yandan ise Berkan'ın "Karşı taraftaki bir kaç kişiyi kınıyorum. Sercan bana Antipatik görünüyorsun. Sercan'dan ricam var dışarıya çıktıktan sonra kimin daha antipatik olduğunu izlesin" sözlerine karşılık Sercan ise "Antipatiksin. Bundan sonra benim seninle işim yok" şeklinde yanıt vermesi ortamın tansiyonunu yükseltiyor.

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020'de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Potadaki iki ismin önceki günlerde belli olduğu yarışmada bugün iki takımın SMS birincileri ve ikincileri yeni isimleri de potaya sokacak.

Survivor Sercan ile Berkan neden tartıştı? Hangisi daha antipatik? Survivor son bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı 2020 Kavga popüler haber antipati Sercan berkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.