Survivor Sena kim? Sena Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor Sena Özdemir kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan isimlerinden Sena Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Sena Özdemir en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Sena Özdemir, hırslı ve iddialı yapısı ile dikkat çekmekte.

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Sena Özdemir, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Sena Özdemir

19 yaşında olan Sena Özdemir, İzmir’de dünyaya geldi ve orada büyüdü. Babası Balıkesirli, annesi ise Bulgaristan göçmeni olan Sena Özdemir, Atatürk Spor Lisesi’nde eğitim gördü. 10 yaşından bu yana atletizm ile ilgilenen Sena Özdemir’in 100-200 metrede çeşitli dereceleri, liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında ise dünya üçüncülüğü bulunuyor.

Survivor Sena Özdemir

Şu anda da İzmir Büyükşehir Belediyespor kulübünün lisanslı sporcusu olan Sena Özdemir, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıfında okuyor.

Sena Özdemir, Instagram’da 5.108 takipçisi bulunan @senasuozdemirim hesabını kullanıyor.

Survivor Sena kim? Sena Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Sena Özdemir Survivor Sena Özdemir Survivor gönüllüler Sena Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.