Survivor Seda Ocak'dan İkizi Sema'ya Olay Gönderme! Kardeş Kavgası Devam Ediyor!

Survivor 2022'de Sema ve Seda kardeşler arasında gerilim sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında rakip olan İkizlerden Seda Ocak'tan Sema'ya olay gönderme geldi. Bilindiği gibi Survivor Sema Aydemir önceki gün "Survivor'ı bırakırım" demişti. İşte Survivor All Star 2022'deki kardeş kavgasında son durum...

Her bölümü, her konseyi ve her mücadelesi bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Sema ve Seda kardeşler kavgası da devam ediyor. Rakip takımlarda yer alan İkizlerden Seda Ocak ikizi Sema'ya olay göndermede bulundu. Survivor Seda Ocak'dan İkizi Sema'ya Olay Gönderme! Kardeş Kavgası Devam Ediyor!

Survivor Seda Ocak'tan ikizi Sema Aydemir'e gönderme geldi. Bilindiği gibi geçtiğimiz gün parkurda Seda sakatlanmış ancak Sema Aydemir kendisine yardımcı olmamıştı. İkili arasında yaşanan gerilim konseye taşınmıştı.

Survivor Seda Ocak'dan İkizi Sema'ya Olay Gönderme! Kardeş Kavgası Devam Ediyor!

Survivor Seda'dan İkizi Sema'ya Olay Gönderme

Survivor 2022'de Ünlüler takımında yer alan Sema Aydemir, konseyde yaptığı açıklamada, " "Orada bir şey oldu sandım o yüzden sordum. Bu hep yaşanır. Seda bana bağırır, sonra geçer. Sadece annem babam üzülsün istemiyorum" demişti.

Seda Ocak ise son yaptığı açıklamayla ikizi Sema'ya, "Kardeşim benim yüzümden buradan gitmekk istiyorsa, ona zarar veriyorsam ben giderim. Benim çok güzel bir hayatım var. O ev sahibi" diyerek Sema'ya göndermede bulundu.

Survivor Seda Ocak'dan İkizi Sema'ya Olay Gönderme! Kardeş Kavgası Devam Ediyor! ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor seda survivor sema
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.