Survivor şampiyonu ne kazanacak? 2021 Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor? Şampiyonluk ödülü ne?

Survivor şampiyonu ne kazanacak? 2021 Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor? Şampiyonluk ödülü ne? Bu akşam İstanbul Galataport'ta canlı yayınla belirlenecek olan Survivor finali heyecanla bekleniyor. İsmail Balaban ve Poyraz'ın finalist olduğu Survivor 2021 birincilik ödülü de merak edilen konular arasında yer alıyor. Survivor birincisinin kazanacağı para ne kadar, kaç TL?

Survivor şampiyonu ne kazanacak? 2021 Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor? Şampiyonluk ödülü ne?

TV8 ekranlarında 25 Haziran 2021 akşamı canlı yayınlanacak olan 2021 Survivor finali heyecanla bekleniyor. Survivor Poyraz ve İsmail Balaban'ın finalist olarak yer alacağıb yarışmada şampiyon belli olacak. Büyük final öncesi ise yarışmayı takip edenler birincilik ödülünün ne kadar, kaç TL olduğunu merak etmeye başladı.

Geçtiğimiz yıl Survivor 2020 birincilik ödülü 500 bin TL olarak açıklanmıştı.

SURVİVOR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE KADAr?

Survivor 2021 şampiyonu bu akşam bir servet kazanacak. Survivor 1.lik ödülünün geçtiğimiz yıl 500 bin TL olarak açıklanması bu yıl için daha büyük bir rakamın olması bekleniyor. 500 bin ile 1 milyon TL arasında bir ödülü bu akşam Survivor şampiyonu birincilik ödülü olarak alabilir. Ancak Survivor 1. olana verilecek ödül ile ilgili henüz resmi bir açıklama ypılmadı.

 

Survivor şampiyonu ne kazanacak? 2021 Survivor şampiyonu ne kadar para alıyor? Şampiyonluk ödülü ne? ile ilgili etiketler Survivor survivor birincilik ödülü survivor 1.lik ödülü survivor şampiyonluk ödülü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.