Survivor Şampiyonu İsmail Balaban nişanlısından ayrıldı mı?

Survivor 2021 şampiyonu olan ünlü pehlivan İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ile annesi arasında çıkan gerginlik nedeniyle zor durumda kalmıştı. Şampiyon olduktan sonra İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrıldı mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'in şampiyon ismi İsmail Balaban, yarışma esnasında nişanlısı Gamze Atakan ve annesi arasında çıkan tartışma nedeniyle zor durumda kalmış ve gözyaşlarına engel olamamıştı. Kısa bir süre önce İstanbul'da yapılan Survivor 2021 finalinden şampiyon olarak çıkan İsmail Balaban'ın, yarışma bittikten sonra nişanşlısı Gamze Atakan'dan ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor.

2020 yılında nişanlanan İsmail Balaban ve Gamze Atakan çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi takmıştı.

Survivor 2021 devam ettiği sırada annesi ile telefonda görüşen ve nişanlısı Gamze Atakan hakkında öğrendikleri ile gözyaşlarına boğulan İsmail Balaban, şampiyon olup da Türkiye'ye döndükten sonra ne karar verdi? Gamze Atakan'dan ayrıldı mı?

Survivor İsmail Balaban, nişanlısı ile konuştu

Yarışmacı İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, telefonda oğlunun nişanlısı için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" şeklinde konuşmuş ve sözleri gündem olmuştu.

İsmail Balaban olayın ardından, nişanlısı Gamze Atakan ile konuştu. İsmail Balaban annesiyle nişanlısı arasında yaşanan olayları bu defa nişanlısı Gamze Atakan'dan dinledi.

İsmail Balaban'ın nişanlısı kimdir? İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan  kimdir, kaç yaşında? - Haberler

İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan, ''Herkesin sağlığı yerinde, kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok talihsiz bir olay oldu. Senle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oldu. Nişanlı olduğun ortaya çıkmasın, nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak insan, bunları düşünmüyor. Dışarıdan insanlar annene böyle şeyler söylemiş. Akrabalar, eş dost böyle söylemiş.'' şeklinde konuşmuştu.

Survivor Şampiyonu İsmail Balaban nişanlısından ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Survivor ismail balaban nişanlısından ayrıldı mı ismail balaban gamze atakan ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.