Survivor Poyraz'ın sakatlığı ne durumda? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor eleme konseyi 6 Nisan akşamı toplandı. tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor bu akşam inanılmaz anlara sahne oldu. 5 yarışmacının Survivor kural ihlali yaptı ve cezalandırıldı. Acun Ilıcalı Poyraz'ın durumu hakkında da en son bilgilileri paylaştı.

Survivor 6 Nisan eleme akşamıydı. Ama ondan önce Acun Ilıcalı öyle şeyler açıkladı ki Survivor eleme konseylerinin belki de en heyecanlı anları yaşandı. 5 yarışmacının kural ihlali yaparak cezalandırıldığı eleme konseyinde duygusal anlar da yaşandı. Batuhan Karacakaya'nın gözyaşlarına boğulduğu sahneler Survivor izleyenlerini de üzdü.

Survivor dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanı Batuhan Karacakaya'nın gözyaşları yer almıştı. Bunun nedeni bugün anlaşıldı.

SURVİVOR POYRAZ'IN SAKATLIĞINDA SON DURUMU!

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımından Poyraz'ın sakatlığıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, incelemelerin devam ettiğini ve Poyraz'ın sakatlığının şu an pozitif görünmediğini ifade etti.

BATUHAN SMS BİRİNCİSİ

BATUHAN SMS BİRİNCİSİ

SMS birincisi Batuhan oldu. Gözyaşlarını tutamayan Batuhan," Yemin ederim çok utanıyorum. Yemin ederim haksızlık bana yapılan şey. Sizin bana yaptığınız şey değil. Böyle bir şeyin cezası olmalı bunun bende patlaması o kadar ağrıma gidiyor ki çıldıracak gibiyim şu an. Oyunu atan bana destek veren herkesten Allah razı olsun. Çok üzgünüm konuşamıyorum." dedi.

 

Survivor Poyraz'ın sakatlığı ne durumda? Acun Ilıcalı açıkladı! ile ilgili etiketler Survivor kural ihlali
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.